Tutustu Europcarin laajaan vuokra-autojen valikoimaan, joka on lajiteltu merkin, koon, tyypin ja istumapaikkojen määrän mukaan.

Kun vuokraat auton Europcarin autovalikoimasta, voit olla luottavaisin mielin. Avainten noutamisesta matkaan lähtemiseen, voit luottaa siihen, että saavut määränpäähäsi.
Saatavilla on laaja valikoima eri automerkkejä ja -kokoja. Etsit sitten helposti pysäköitävää kaupunkiautoa tai ylellisempää neliovista sedania pitkälle ajomatkalle, meiltä löydät minkä tahansa haluamasi vuokra-auton.
Voit tutustua seuraavaan lomakohteeseesi mukavasti, kun vuokraat kätevästi tilavan perheauton. Vuokraamalla pienen taloudellisen auton voit varmistaa, että saavut ajoissa liikekokoukseen. Valikoimassamme on satoja autotyyppejä, kuten tila-autoja, katumaastureita ja premium-autoja.
Automaatti- tai manuaalivaihteisia, viidestä yhdeksään paikkaisia, premium- tai economy-vuokra-autoja… Valinnanvaraa riittää, kun vuokraat autosi jostakin eri puolilla maailmaa sijaitsevista 3 800 vuokraamostamme.

Minkä Europcarin merkeistä valitset vuokrattavaksi?

Hyödynnä tilaisuutesi valita monista eri automerkeistä, joita Europcarilla on vuokrattavana. Vuokraa meiltä tarpeitasi vastaava auto merkin mukaan tunnetuimpien maailmanlaajuisten autovalmistajien joukosta, joita ovat muun muassa:
Lue lisää

Valitse kaikkiin tarpeisiisi sopiva auton kokoluokka Europcarilta

Valittavana on monia auton kokoluokkien, kun vuokraat autosi Europcarilta. Tarvitsitpa sitten suuren tavaratilan kaikille matkatavaroille, kaupunkimaasturin, jota on mukava ajaa, tai seitsemänpaikkaisen auton, jossa on tilaa lapsille ja heidän kavereilleen, meiltä löydät juuri sopivan auton. Vuokraa auto koon mukaan ja valitse näistä:
 • Pienet tai keskikokoiset vuokra-autot helppoon kaupunkiajamiseen ja kätevään pysäköintiin.
 • Perheautot ja compact-tila-autot (monikäyttöautot) kaikkien tarvittavien henkilöiden (ja heidän laukkujensa, retkeilyvarusteidensa, picnic-tarpeiden jne.) kuljettamiseen.
 • Suuret viistoperät ylimääräisen tavaratilan tarpeeseen.
 • Vaikuttavaa mukavuutta ja tyyliä tarjoavat nelioviset sedanit.
Lue lisää

Mitä autotyyppejä Europcarilta voi vuokrata?

Europcarin autovalikoimasta löydät kaikentyyppisiä autoja. Europcar antaa vapauden valita sinulle parhaiten sopivan vuokra-auton pienistä viistoperistä aina laadukkaisiin sedaneihin ja käytännöllisiin kaupunkimaastureihin. Vuokraa autotyypin mukaan – tarjoamme runsaasti valinnanvaraa:
 • Automaattivaihteiset autot – rentoon, tehokkaaseen ajamiseen.
 • Ympäristöystävälliset autot – sähkö- ja hybridiautot energian säästämiseen.
 • Urheiluautot – rohkeaan ja hauskaan autoiluun.
 • Luksusautot – tyylikäs, poikkeuksellinen valinta.
 • Economy-autot – vähäinen polttoaineen kulutus ja korkea laatu.
Lue lisää

Kuinka monta istumapaikkaa vuokra-autossasi on oltava?

Vuokraa auto istumapaikkojen määrän mukaan, jotta kaikilla on mukava olla. Tämä on paljon edullisempaa kuin kahden auton vuokraaminen.
 • Viisi istumapaikkaa – yleensä kaksi edessä ja kolme takana keskivertoperheelle.
 • Kuusi istumapaikkaa – mukavasti tilaa kuudelle matkustajalle.
 • Seitsemän istumapaikkaa – hyvä valinta suuremmille perheille.
 • Kahdeksan istumapaikkaa – käytännöllistä matkustamista suurelle seurueelle.
 • Yhdeksän istumapaikkaa – ihanteellinen ryhmille.
Lue lisää

Haluatko vuokrata pakettiauton tai kuorma-auton?

Saavutat määränpääsi helposti – olet sitten kuljettamassa painavaa kuormaa tai muuttamassa. Tutustu vuokrattavien paketti- ja kuorma-autojen valikoimaamme.
Lue lisää