Europcar pakettiauton vuokraus

Europcarilta löydät aina juuri sinulle sopivan vuokrauspaketin

Europcarilla on laaja valikoima pakettiautojen vuokrausvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat joustavia ratkaisuja sinulle. Etsitpä autoa päiväksi, viikoiksi, vuosiksi tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät tarpeisiisi sopivan, joustavan ratkaisun.
Europcarilla saat joustavasti räätälöidä autosi tai pakettiautosi sinulle sopivaksi ratkaisuksi hyödyntämällä lisäpalveluitamme, kuten lisäkuljettaja, nuoren kuljettajan turva ja lisäturvapaketiemme, avulla. Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus myös räätälöidä tai brändätä ajoneuvo käyttöösi sopivaksi. Europcarilta löydät pakettiauton juuri sinun tarpeisiin!
Joskus joudut kuljettamaan tavaroita, jotka eivät yksinkertaisesti mahdu tavalliseen autoon, ja siinä voimme auttaa. Olitpa siis muuttamassa, lähdössä yliopistoon, kuljettamassa suuria esineitä, tuomassa kotiin isoja ostoksia tai hävittämässä jätteitä, pakettiauton vuokraus tarjoaa edullisen ja helpon ratkaisun.
Lue lisää
Content page > Van Hire > Van Hire tips

Europcar on myös yritysasiakkaan autovuokraamo

Europcar Business Solution (EBSS) -ohjelman jäsenet saavat alennusta yli 130 maassa eri puolilla maailmaa. Jotta työmatkasi olisi mahdollisimman sujuva, tarjoamme joustavia ja aikaa säästäviä palveluja, joita ovat esimerkiksi verkkovaraus, priority service ja autoluokan korotus. Rekisteröimällä työntekijäsi etukäteen järjestelmäämme voimme myös vähentää paperitöitä ja muita muodollisuuksia noudon yhteydessä. Mitä vähemmän aikaa vuokrauspisteessä kuluu, sitä enemmän aikaa jää varsinaiselle työlle. Lue lisää ja katso, miten voimme tehdä yrityksesi autonvuokrauksesta helpompaa.
Hyödynnä Europcarin maailmanlaajuiset yritysalennukset vuokratessasi pakettiauton.
Lue lisää
europcar-stations.png?h=250

Pakettiautovuokrauksen suosituimmat kohteet Suomessa

Paketti- ja kuorma-autojen vuokrauspalvelut ja tarjoukset

Europcarin edullisten pakettiauto- ja kuorma-autovuokrausratkaisujen avulla kuljet minne haluat ja kuljetat mitä haluat – helposti ja kätevästi. Oli kyseessä sitten pitkä matka tai pitkä tavara, Europcarin avulla homma hoituu.
Paketti- ja kuorma-autokalustostamme löytyy ajoneuvo kaikkiin tarkoituksiin, aina muuttoon sopivista isoista pakettiautoista mukaviin minibusseihin ja tila-autoihin, joihin mahtuu jopa 17 matkustajaa.
Tarjoamme joustavia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin: voit vuokrata pakettiauton tunniksi, yön yli tai kuukaudeksi, lisätä haluamasi määrän kuljettajia ja noutaa ja palauttaa ajoneuvon tarvittaessa eri toimipisteissä.
Joustavat vuokrauspaketit ja selkeä hinnoittelu ilman piilokuluja takaavat stressittömän vuokrauskokemuksen. Kun vuokraat pakettiauton Europcarilta, voit kulkea omia teitäsi.
  • Päivähinnoittelu tarjoaa joustavuutta
  • Yökyöpelin muuttoapuri – vuokraus yön yli
  • Kaksi päätä on parempi kuin yksi – muista lisäkuljettaja
  • Nouto paikasta A, palautus paikkaan B

Miksi Europcar?


65 vuoden kokemus pakettiautojen vuokrauspalveluista
Merkittävä toimija Euroopassa
Kattava ajoneuvovalikoima
Laaja valikoima autoja
Toimipisteitä yli 130 maassa
Maailmanlaajuinen verkosto
Autonvuokraus päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi
Joustavat vuokrausajat

Europcarin valikoimassa on ajoneuvoja kaikkiin tarpeisiin

Kattavaan kalustoomme kuuluu erilaisia paketti-, kuorma- ja lava-automalleja kaikkiin tarpeisiin, pikkupakuista muuttoautoihin ja kuorma-autoista premium-pakuihin ja tila-autoihin:
  • Kalustoomme kuuluvat muun muassa Mercedes Vito, Iveco 35S15, Renault Master, Iveco Daily Hayon, Ford Ranger Thunder ja MAN 8.180 KOFFER. Saatavuus vaihtelee maittain.
  • Pakettiautojen ja kuorma-autojen tilavuus vaihtelee 1–43 m3 välillä maasta riippuen. Ajoneuvo-oppaastamme löytyy lisätietoa eri malleista ja ko’oista.
Suomen kalustosivuilla voit tutustua ajoneuvovalikoimaamme ja löytää parhaiten tarpeitasi vastaavan pakettiauton.
Lue lisää

Matkusta tehokkaammin lisäpalveluidemme avulla

Tarjoamme lisäpalveluita ajoneuvosi varustamiseen tai turvaamiseen helpottaaksemme oleskeluasi ja kokemustasi. Vuokraa pakettiautosi tai kuorma-autosi rauhallisin mielin!
Lue lisää
Etkö tarvitse niin paljon tilaa? Tutustu Europcarin laajaan vuokra-autovalikoimaan.