Europcar Pakettiauton vuokraus

Europcarilta löydät aina juuri sinulle sopivan vuokrauspaketin

Europcar on johtava auto-, pakettiauto- ja kuorma-autovuokraamo, jonka 3 835 toimipistettä ympäri maailman auttavat sinua ajoneuvon hankkimisessa, minne tahansa matkasi suuntautuukin. Varmistamme helpon ja vaivattoman vuokrauskokemuksen yli 60 vuoden kokemuksella. Europcarilta löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva ajoneuvo, etsit sitten perheautoa, henkilöautoa tai premiumautoa vapaa-aikaan tai työkeikalle.
Meillä on myös kattava valikoima edullisia pakettiautoja ja kuorma-autoja, kun haluat pitää kulut kurissa. Tarjoamme useita erilaisia joustavia vuokrausratkaisuja: valitse lyhyt- tai pitkäaikainen vuokraus, tunti- tai päiväkohtainen hinnoittelu, vuokraa auto yön yli tai kokeile joustavaa kuukausi+ --minileasingia.
Europcar mahdollistaa auton tai pakettiauton vuokrausratkaisun räätälöinnin erilaisilla lisäpalveluilla, kuten lisäkuljettajilla, nuoren kuljettajan lisävakuutuksella ja turvapaketilla. Joskus on tarpeen kuljettaa tavaroita, jotka eivät yksinkertaisesti mahdu tavalliseen henkilöautoon. Silloin me voimme auttaa. Kun edessä on esimerkiksi koko perheen muutto uuteen kotiin tai lapsen muutto kotoa opiskelija-asuntolaan tai kun sinun on kuljetettava kookkaita tavaroita kaatopaikalle tai ylikokoisia ostoksia kaupasta kotiin, meiltä löydät varmasti edullisen ja yksinkertaisen ratkaisun.
moving-with-europcar.jpg?h=250

Europcar on myös yritysasiakkaan autovuokraamo

Europcar Business Solution (EBSS) -ohjelman jäsenet saavat alennusta yli 130 maassa eri puolilla maailmaa. Jotta työmatkasi olisi mahdollisimman sujuva, tarjoamme joustavia ja aikaa säästäviä palveluja, joita ovat esimerkiksi verkkovaraus, priority service ja autoluokan korotus. Rekisteröimällä työntekijäsi etukäteen järjestelmäämme voimme myös vähentää paperitöitä ja muita muodollisuuksia noudon yhteydessä. Mitä vähemmän aikaa vuokrauspisteessä kuluu, sitä enemmän aikaa jää varsinaiselle työlle. Lue lisää ja katso, miten voimme tehdä yrityksesi autonvuokrauksesta helpompaa.
Hyödynnä Europcarin maailmanlaajuiset yritysalennukset vuokratessasi paketti- tai kuorma-auton.
europcar-stations.png?h=250

Pakettiautovuokrauksen suosituimmat kohteet Suomessa

Kuorma- ja pakettiautojen vuokrauspalvelut ja tarjoukset

Europcarin edullisten pakettiauto- ja kuorma-autovuokrausratkaisujen avulla kuljet minne haluat ja kuljetat mitä haluat – helposti ja kätevästi. Oli kyseessä sitten pitkä matka tai pitkä tavara, Europcarin avulla homma hoituu.
Paketti- ja kuorma-autokalustostamme löytyy ajoneuvo kaikkiin tarkoituksiin, aina muuttoon sopivista isoista pakettiautoista mukaviin minibusseihin ja tila-autoihin, joihin mahtuu jopa 17 matkustajaa.
Tarjoamme joustavia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin: voit vuokrata pakettiauton tunniksi, yöksi tai kuukaudeksi, lisätä haluamasi määrän kuljettajia ja noutaa ja palauttaa ajoneuvon tarvittaessa eri toimipisteissä.
Joustavat vuokrauspaketit ja selkeä hinnoittelu ilman piilokuluja takaavat stressittömän vuokrauskokemuksen. Kun vuokraat pakettiauton Europcarilta, voit kulkea omia teitäsi.
  • Tuntihinnoittelu tarjoaa joustavuutta
  • Yökyöpelin muuttoapuri – vuokraus yön yli
  • Kaksi päätä on parempi kuin yksi – muista lisäkuljettaja
  • Nouto paikasta A, palautus paikkaan B

Miksi Europcar?Hyvät hinnat tarpeidesi mukaan

Saat parhaimmat hinnat

Privilege Loyalty -ohjelma

Hyödynnä edut ja palkinnot

Turvallinen varausjärjestelmä

Tietosi ovat turvassa

Autonvuokraus päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi

Joustavat vuokrausajatEuropcarin valikoimassa on ajoneuvoja kaikkiin tarpeisiin

Kattavaan kalustoomme kuuluu erilaisia paketti-, kuorma- ja lava-automalleja kaikkiin tarpeisiin, pikkupakuista muuttoautoihin ja kuorma-autoista premium-pakuihin ja tila-autoihin:
  • Kalustoomme kuuluvat muun muassa Mercedes Vito, Iveco 35S15, Renault Master, Iveco Daily Hayon, Ford Ranger Thunder ja MAN 8.180 KOFFER. Saatavuus vaihtelee maittain.
  • Pakettiautojen ja kuorma-autojen tilavuus vaihtelee 1–43 m3 välillä maasta riippuen. Ajoneuvo-oppaastamme löytyy lisätietoa eri malleista ja ko’oista.
Kalustosivuilla voit tutustua ajoneuvovalikoimaamme ja löytää parhaiten tarpeitasi vastaavan pakettiauton.