Minkä tyyppinen ajoneuvo?

Toyota-autonvuokraus | Europcar

Jos etsit turvallista ja luotettavaa autoa, Toyota-vuokra-auto on loistava vaihtoehto. Toyotalla on maine markkinoiden kestävimpien ajoneuvojen valmistajana. Muiden valmistajien keskittyessä viimeisimpään teknologiaan Toyota käyttää aikaa uusien ominaisuuksien käyttöönottoon ollakseen varmoja siitä, että kaikki toimii täydellisesti.

Luotettavuus perustuu sen valmistusprosessiin

Toyotan valmistusprosessi on niin hyvä, että monet eri sektorit ympäri maailmaa ovat ottaneet sen käyttöön ja soveltaneet sitä. Toyotan ajoneuvot menevät harvoin epäkuntoon, etupäässä siksi, koska Toyota testaa uusia ominaisuuksia laajasti ennen niiden tuomista markkinoille. Yhtiö on ylpeä tarkasta insinööritaidostaan ja autojensa kestävyydestä.

Turvallisuus on toinen tärkeä elementti

Toyota ei suhtaudu turvallisuuteen kevyesti ja sen ajoneuvot pääsevät säännöllisesti IHHS:n huippusijoille turvallisuudessa kautta koko valikoiman. Toyota Sienna on tila-auto, Highlander keskikokoinen katumaasturi ja Camry keskikokoinen auto, ja näille kaikille on myönnetty korkeat turvallisuusluokitukset. Camry on nyt saatavana myös hybridimallina. Valitsetpa sitten minkä tahansa Toyota-vuokra-auton, voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä.

Toyota-vuokraus Europcarilla

Europcar tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia ajoneuvoja ja päivitämme kalustoamme jatkuvasti. Sähköautoista tila- ja kuorma-autoihin, avoautoista luksusajoneuvoihin, löydät varmasti tarvitsemasi vuokra-auton. Löydät meidät 3 835 kohteesta yli 140 maassa ja tarjoamme päivä-, viikko- ja kuukausikohtaisia vuokrauksia. Vakioasiakkaillemme tarjoamme kanta-asiakasohjelman, jonka avulla he voivat nauttia monista eri alennuksista ja eduista. Europcar-sovelluksen avulla voit jopa hoitaa online check-in -toiminnon, mikä säästää aikaa ja paperia. Ota yhteyttä Europcariin seuraavan kerran etsiessäsi vuokra-autoa.