Volkswagen-autonvuokraus | Europcar

Kun etsit vuokra-autoa, Volkswagen on aina hyvä valinta. Tämä saksalainen autonvalmistaja on tunnettu luotettavien autojen valmistuksesta, pienemmistä viistoperistä, kuten VW Polosta suurempiin katumaastureihin, kuten Tiguaniin tai Atlakseen. Mitä hyvänsä tarvitsetkin, Volkswagen-vuokra-auto on aina varma valinta.

Klassiset ja suositut mallit

Jotkut Volkswagenin malleista ovat olleet markkinoilla jo pitkään ja ovat yhä suosittuja tänä päivänä. Polo on urheilullinen viistoperä, joka on valmistettu tarkalla saksalaisella insinööritaidolla. Polo on näppärä ajettava kaupunkien keskustoissa, mutta myös miellyttävä pidemmillä matkoilla. VW Golf on saatavana myös GTI-mallina, joka tarjoaa ylimääräistä tehoa ja suorituskykyä. Tilavampaa porrasperää etsiville asiakkaille sekä Jetta että Passat ovat erinomaisia valintoja.

Tulevaisuuden malleja

Volkswagen on investoinut voimakkaasti sähköautoihin ja tästä paras esimerkki on VW ID.4. Tämä keskikokoinen katumaasturi äänestettiin vuonna 2021 Vuoden autoksi World Car Awards -kilpailussa. Se kiihtyy 0-100 km/h 8,5 sekunnissa ja sen toimintamatka on yli 500 kilometriä. Volkswagen suunnittelee jopa tuovansa ikonisen Camper-tila-autonsa uudelleen markkinoille sähköisenä versiona ID Buzz -mallina vuonna 2024.

Volkswagen-vuokraus Europcarilla

Europcarilla on 3 835 toimipistettä yli 140 maassa, joten löydät varmasti haluamasi vuokra-auton. Päivitämme kalustoamme jatkuvasti ja meiltä löydät laajan valikoiman sähkö- ja avoautoja sekä luksusautoja, kuten myös tila- ja kuorma-autoja. Europcar-sovelluksen avulla voit hoitaa online check-in -toiminnon ja tarjoamme päivä-, viikko- ja kuukausikohtaisia vuokrasopimuksia. Vakioasiakkaamme voivat liittyä kanta-asiakasohjelmaamme ja hyötyä monista eri eduista ja alennuksista. Poikkea Europcarilla seuraavan Volkswagen-autonvuokrauksesi yhteydessä.