Minkä tyyppisen auton Europcarilta voi vuokrata?

Europcarin valikoimassa on saatavilla monenlaisia eri vuokra-autoja tietyin ominaisuuksin kaikissa luokissa economy-autoista aina premium-malleihin. Halusitpa sitten helppoa ajettavuutta automaattivaihteisella autolla, vaikutuksen tekevän premium-mallin tai sähköauton, löydät varmasti juuri sopivan vuokra-auton niin pikaiselle perhevierailulle, yritysmatkustukseen tai lomalla.
Löydä haluamasi vuokra-auto valitsemalla tarpeitasi vastaava vaihtoehto merkin, koon tai istumapaikkojen määrän mukaan.

Vuokraa automaattivaihteinen auto

Varaamalla automaattivaihteistolla varustetun vuokra-auton voit keskittyä paremmin ajamiseen, kun sinun ei tarvitse vaihtaa vaihteita.
Nekin, jotka ajavat tavallisesti manuaalivaihteista autoa, valitsevat usein automaattivaihteistolla varustetun vuokra-auton mukavuudenhalusta, etenkin kun auto vuokrataan kaupungissa, tuntemattomassa paikassa tai ulkomailla, missä liikennesäännöt ovat joskus erilaiset.
Nykyisin noin 60 % Europcarin autokannasta koostuu automaattivaihteisista automalleista: niitä ovat muun muassa Volkswagen Polo, Audi A3, Opel Grandland, Volkswagen Passat Variant sekä premium- ja luksusmallit, kuten Audi A6 Avant ja Volkswagen Touareg.

Vuokraa sähköauto tai hybridiauto

Olipa suunnitelmissasi kiertää Suomen nähtävyyksiä tai hoitaa liikeasioita, sähköauton vuokraus on erinomainen idea. Sähköauton (EV tai täyssähköajoneuvo) vuokraamisessa seuraavaa matkaasi varten on monia etuja.  Suurin etu on pienempi ympäristövaikutus. Sähköautot ovat ympäristöystävällisempiä kuin polttomoottoriautot, sillä ne eivät tuota CO2- tai typpipäästöjä eivätkä muita ilmansaastehiukkasia.
Jos vuokraat hybridiajoneuvon, autossa voi olla polttomoottori, johon on lisätty sähkömoottori polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi, kun taas ladattava hybridiautomalli voi kulkea sähköllä 60 km ladattavan moottorin ansiosta ja kytkeytyä sitten hybriditilaan, kun akku on tyhjä.
Sen lisäksi että ne ovat ekologisempia, sähkömoottorilla ja ladattavalla akulla toimivat ajoneuvot mahdollistavat jopa 80 % pienemmät polttoainekustannukset, sillä monet Euroopan kaupungit tarjoavat yhä enemmän latauspisteitä kaupungeissa ja jopa pikkukaupungeissa.
Lue lisää

Vuokraa premium-auto

Välillä matka on tärkeämpi, kuin itse päämäärä. Joten minne ikinä oletkaan menossa, tee matkastasi ikimuistoinen ja hemmottele itseäsi premium-autolla. Kuvittele itsesi tien päällä ajaessasi BMW-maastoautoa tai ajamassa Mercedeksen sporttista avoautoa tai kenties hienostunutta Jaguar Coupea?
Europcarilla voit valita unelmiesi premium-auton laajasta valikoimasta maailman arvostetuimmilta autonvalmistajilta.
Lue lisää

Vuokraa avomalli

Suunnitteletko lomaa Etelä-Euroopassa tai romanttista viikonloppumatkaa? Haluatko tehdä vaikutuksen seuraavassa tärkeässä kokouksessa?
Valitse avomallinen vuokra-auto Europcarilta ja nauti premium-ajoneuvon ajamisesta mitä romanttisimpien maisemien läpi niiden kauneutta ihastellen. Näkymiä eivät pilaa ikkunat, ja voit nauttia sulavasta ja tyylikkäästä kyydistä avomallissasi, olipa se sitten Fiat 500, Mini Cooper, Mercedes Classe E tai Volkswagen Coccinelle.