Minkä tyyppinen ajoneuvo?

Minkä tyyppisen auton Europcarilta voi vuokrata?

Europcarin valikoimassa on saatavilla monenlaisia eri vuokra-autoja tietyin ominaisuuksin kaikissa luokissa economy-autoista aina ylellisiin neliovisiin umpiautoihin. Halusitpa sitten helppoa ajettavuutta automaattivaihteisella mallilla, vaikutuksen tekevän avomallin tai sähköauton, löydät varmasti juuri sopivan vuokra-auton niin pikaiselle perhevierailulle, liikekokoukseen tai seikkailulliselle ajomatkalle.
Löydä haluamasi vuokra-auto valitsemalla tarpeitasi vastaava vaihtoehto merkin, koon tai istumapaikkojen määrän mukaan.

Vuokraa automaattivaihteinen auto

Varaamalla automaattivaihteistolla varustetun vuokra-auton voit keskittyä paremmin tiehen, kun sinun ei tarvitse vaihtaa vaihteita ja voit nauttia ratin takana istumisesta.

Nekin, jotka ajavat tavallisesti manuaalivaihteista autoa, valitsevat usein automaattivaihteistolla varustetun vuokra-auton mukavuudenhalusta, etenkin kun auto vuokrataan kaupungissa, tuntemattomassa paikassa tai ulkomailla, missä liikennesäännöt ovat joskus erilaiset.

Nykyisin noin 60 % Europcarin autokannasta koostuu automaattivaihteisista automalleista: niitä ovat muun muassa Mini Cooper, Peugeot 2008, Fiat 500 sekä premium- ja luksusmallit, kuten Mercedes Classe A.

Vuokraa avomalli

Suunnitteletko lomaa Etelä-Euroopassa tai romanttista viikonloppumatkaa? Haluatko tehdä vaikutuksen seuraavassa tärkeässä kokouksessa?

Valitse avomallinen vuokra-auto Europcarilta ja nauti premium-ajoneuvon ajamisesta mitä romanttisimpien maisemien läpi niiden kauneutta ihastellen. Näkymiä eivät pilaa ikkunat, ja voit nauttia sulavasta ja tyylikkäästä kyydistä avomallissasi, olipa se sitten Fiat 500, Mini Cooper, Mercedes Classe E tai Volkswagen Coccinelle.

Vuokraa Green Car: sähköauto tai hybridiauto

Olipa suunnitelmissasi kiertää Ranskassa nähtävyyksiä tai hoitaa liikeasioita, sähköauton vuokraus on erinomainen idea. Sähköauton (myös EV tai täyssähköajoneuvo) vuokraamisessa seuraavaa matkaasi varten on monia etuja.  Odotetuin etu on pienempi ympäristövaikutus. Sähköautot ovat ympäristöystävällisempiä kuin lämpöautot, sillä ne eivät tuota CO2- tai typpipäästöjä eivätkä muita ilmansaastehiukkasia.

Jos vuokraat hybridiajoneuvon, autossa voi olla lämpömoottori, johon on lisätty sähkömoottori polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi, kun taas ladattava hybridiautomalli voi kulkea sähkötilassa 60 km ladattavan moottorin ansiosta ja kytkeytyä sitten hybriditilaan, kun akku on tyhjä.

Sen lisäksi että ne ovat puhtaampia, sähkömoottorilla ja ladattavalla akulla toimivat ajoneuvot mahdollistavat jopa 80 % pienemmät polttoainekustannukset, sillä monet Euroopan kaupungit tarjoavat yhä enemmän latauspisteitä kaupungeissa ja jopa pikkukaupungeissa.

Lue lisää