Laaja valikoima lisäpalveluja ja -turvia

Tarvitsetko lisäpalveluja autonvuokrauksen aikana? Meiltä löydät laajan valikoiman lisäturvapaketeista lasten turvaistuimiin tai mahdollisuus lisätä toinen kuljettaja. Voit valita haluamasi lisäpalvelut – tarvitset ehkä suksitelineen (tutustu talvivarustepakettiimme) tai navigaattorin – tarjoamme kaikenlaisia autonvuokrauksen lisäpalveluja, jotka takaavat sinulle rentouttavan matkan

Autonvuokrauksen lisäturvat

Valitse lisäturvapakettien valikoimastamme omavastuun laskemiseksi:
  • Basic-lisäturva – kattaa varkaudet ja kolarivahingot
  • Medium-lisäturva – varkaus, kolarivahingot sekä tuulilasi-, peili-, ajovalo- ja rengasvahingot sekä henkilökohtaiset loukkaantumiset (*)
  • Premium-lisäturva – sisältää kaikki yllä mainitut sekä henkilökohtaiset tavarat (*) ja mahdollisuuden laskea omavastuu nollaan
(*) ei saatavilla Iso-Britanniassa

Talvivarusteet

Jos olet lähdössä hiihtämään ja tarvitset suksitelinettä vuokraamaasi autoon, me huolehdimme siitä. Sinun ei tarvitse miettiä vuokra-auton kokoa tai mahtuvatko suksesi autoon, kun käytössäsi on suksiteline. Talvivarusteiden lisäpalvelumme takaa, että voit kuljettaa talviurheiluvarusteesi turvallisesti mukanasi.
Talvivarustepakettimme tarjoaa lisää tilaa autossa sinulle ja kanssamatkustajille, ja se on kätevä tapa kuljettaa suksiasi.

Polttoainevaihtoehdot

Joskus on vaikeaa löytää huoltoasemaa vuokraamasi auton palautuspisteen läheltä palauttaaksesi auton tankki täynnä. Voit unohtaa tämän huolen valitsemalla täyden tankin vaihtoehtomme. Maksat vain polttoainetankin täytön etukäteen ja auton vuokrauksen päättyessä palautat auton täyttämättä tankkia.

Lisäkuljettaja tai GPS

Voit vuokrata GPS:n, jotta sinun ei tarvitse luottaa pelkästään älypuhelimeesi, et eksy ja saavut aina määränpäähäsi ajoissa. Tai voit lisätä ylimääräisen kuljettajan, joka jakaa kanssasi ajomatkan, jotta saavut perille virkeämpänä
Lisäpalvelumme tarjoavat joustavampaa autonvuokrausta.

Nuori kuljettaja

Alle 25-vuotiaiden on joskus vaikeaa vuokrata auto, mutta ei Europcarilla. Sinun tarvitsee vain tarkastaa autonvuokrauksen maakohtaiset ehdot ja maksaa pieni lisämaksu. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat nuorten kuljettajien autonvuokraukseen.

Perhe

Omien lasten turvaistuimien kuljettaminen lomalla voi olla kallista ja epäkäytännöllistä. Tarjoamme valikoiman vuokrattavia turvaistuimia, jotta sinulla on vähemmän huolehdittavaa. Vuokraa lasten turvaistuin, joka vastaa korkeimpia turvallisuusstandardeja. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain huolehtia lopuista lasten automatkalle tarvitsemista tavaroista!
LISÄPALVELUT AUTON VUOKRAUKSEEN
Lisäkuljettaja: 9 € per lisäkuljettaja per vuorokausi (korkeintaan 54 € per vuokraus)
Nuoren kuljettajan lisämaksu (19-24 v.) : 9 € per kuljettaja per vuorokausi (korkeintaan 54 € per vuokrausi)
Auton yhdensuuntainen vuokraus : 223,20 € FVMR, FVAR, LVMR, LVAR, IFMR, SFAR, FFMR, FFAR, PFAR, LVBD ja VMIW
Auton yhdensuuntainen vuokraus : 310,00 € VGHW, VYHW ja VYHZ
Auton yhdensuuntainen vuokraus : 148,80 € muut autoluokat kuin yllä
Toimitus ja nouto : 24,80 € (lisämaksu 2,15 € / km, jos yli 10 km Europcarin toimipisteestä)
AfterHours-palvelu : 37,20 € / vuokraus
Rajanylitys : 62,00 € / vuokraus (24/7 Europcar-tiepalvelu, Ruotsi ja Norja)
LISÄVARUSTEET VUOKRA-AUTOON
Lastenistuin : 31,00 € / vuokraus
Navigaattori: 10 € / vuorokausi (korkeintaan 70 euroa per vuokraus)
Suksitelineet : 43,40 € / vuokraus (ei saa autoluokille MBMR, EBMN, EDMR)
Suksiboksi : 99,20 € / vuokraus (ei saa autoluokille MBMR, EBMN, EDMR)
Nokkakärryt : 15,00 € / vuorokausi