Volvo-autonvuokraus | Europcar

Jos etsit turvallista, luotettavaa autonvuokrausta, Volvo-vuokra-auto on yksi parhaista valinnoista, joita voit tehdä. Turvallisuus on ollut ruotsalaisella valmistajalla etusijalla jo vuosien ajan ja heidän autonsa esiintyvät säännöllisesti turvallisuuslistausten kärjessä. Volvon luksusautovalikoimasta löydät varmasti etsimäsi vuoka-auton.

Turvallisuus ja laatu ovat päätavoitteet

Kaikissa Volvon ajoneuvoissa turvallisuus ja laatu ovat niiden pääkomponentteja, ja lisäksi niissä on mukana runsas määrä luksusta. Pelkästään vuonna 2019 Volvo myi yli 100 000 ajoneuvoa USA:ssa ja heidän menestyksensä vain kasvaa. Volvolla on valikoima keskikokoisia luksusajoneuvoja, kuten S60 ja keskikokoinen katumaasturi XC60. Kumpikin malli on saanut parhaat arvosanat turvallisuudesta ja tarjoavat myös miellyttävän ajokokemuksen.

Katse tulevaisuuteen

Volvo investoi voimakkaasti sähkö- ja hybridiautoihin ja ympäristöstä huolehtiminen on myös yksi heidän tärkeimmistä prioriteeteistaan. C40 Recharge on sähköinen crossover-ajoneuvo, joka tarjoaa kaikki Volvon vakiomallin elementit vihreämpänä versiona. Mallin toimintamatka on yli 400 kilometriä.
  • Volvo Trucks on myös lisännyt jo sähkömallit valikoimaansa.

Volvo-vuokraus Europcarilla

Europcarilla Volvo-autonvuokrauksesi ei voisi olla helpompaa. Päivitämme säännöllisesti kalustoamme sekä tarjoamme valikoiman kaupunki-, sähkö- ja luksusautoja tila- ja kuorma-autojen lisäksi. Meillä on 3 835 toimipistettä yli 140 maassa ja Europcar-sovelluksen avulla voit jopa hoitaa online check-in -toiminnon näppärästi. Tarjoamme joukon joustavia vuokrasopimuksia päivä-, viikko- ja kuukausikohtaisine sopimuksineen ja vakioasiakkaillemme meillä on joukko alennuksia ja etuja. Mikä tahansa vuokraustarpeesi on, löydät varmasti itsellesi sopivan ajoneuvon Europcarilta.