Kuinka pitkäksi aikaa voin vuokrata auton Europcarilta?

Tarjoamme asiakkaillemme joustavia autonvuokraus vaihtoehtoja. Saatat tarvita vuokra-autoa yhdeksi päiväksi, yhdensuuntaiseen matkaan paikkakunnalta toiselle, viikonloppulomalle tai kesäloman ajaksi. Voit myös joutua vuokraamaan auton pidemmäksi aikaa esimerkiksi yrityskäyttöön, tai vaikka auton omistamisen sijaan. Europcarilta saat aina oikean ratkaisun.

Päivittäinen tai viikoittainen autonvuokraus Europcarilta

Tarvitsetko vuokra-autoa lyhyeksi aikaa? Lomalle viikonlopuksi tai viikoksi – Europcarin autonvuokrausratkaisut saattavat sinut tielle hetkessä.

Europcar tarjoaa joustavia ja kustannustehokkaita autonvuokrausratkaisuja 1–28 päivään. Voit tehdä varauksen verkkosivuillamme tai sovelluksessamme. Voit palauttaa auton mihin tahansa Europcar toimipisteelle, riippumatta siitä mistä olet auton noutanut.

Lyhytaikainen autonvuokraus

Minileasing – autonvuokrausta 1 kuukaudesta jopa 24 kuukauteen

Helppoa ja joustavaa autoilua.

Europcarilta löydät laajan valikoiman henkilö- ja pakettiautoja. Et joudu sitoutumaan pitkäksi aikaa, vaan maksat vain käytöstä. Tutustu Minileasing vaihtoehtoihin, ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

Minileasing vaihtoehdot

Yritysasiakkaat – autonvuokrausta 1 päivästä 24 kuukauteen

Etsitkö autoa useiksi kuukausiksi, mutta epäröitkö sitoutua pitkäksi aikaa?

Europcar on kehittänyt pitkäaikaisia henkilö- ja pakettiautovuokraus ratkaisuja 28 päivästä jopa 24 kuukauteen ilman ennakkomaksuja, ja voit palauttaa auton aina minimivuokrausajan jälkeen!

Yritysasiakkaat