Kuinka pitkäksi aikaa voin vuokrata auton Europcarilta?

Tarjoamme asiakkaillemme joustavia autonvuokraus vaihtoehtoja. Saatat tarvita vuokra-autoa yhdeksi päiväksi, yhdensuuntaiseen matkaan paikkakunnalta toiselle, viikonloppulomalle tai kesäloman ajaksi. Voit myös joutua vuokraamaan auton pidemmäksi aikaa esimerkiksi yrityskäyttöön, tai vaikka auton omistamisen sijaan. Europcarilta saat aina oikean ratkaisun.

Päivittäinen tai viikoittainen autonvuokraus Europcarilta

Tarvitsetko vuokra-autoa lyhyeksi aikaa? Lomalle viikonlopuksi tai viikoksi – Europcarin autonvuokrausratkaisut saattavat sinut tielle hetkessä.
Europcar tarjoaa joustavia ja kustannustehokkaita autonvuokrausratkaisuja 1–28 päivään. Voit tehdä varauksen verkkosivuillamme tai sovelluksessamme. Voit palauttaa auton mihin tahansa Europcar toimipisteelle, riippumatta siitä mistä olet auton noutanut.
Lyhytaikainen autonvuokraus

Kausiauto

Joustavaa autoilua kiinteällä kuukausihinnalla!
Kausiauto on helppo ja joustava ratkaisu kaikkiin elämäsi kausiin. Kiinteä kuukausihinta kattaa autoilun kulut huolloista vakuutuksiin. Huolehdit itse vain polttoaineesta tai latauksesta. hintaan sisältyy ilmainen toimitus kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä.
Minimiveloitus on yksi kuukausi joka veloitetaan tilauksen yhteydessä. Seuraavat kuukaudet veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi ja maksat vain käyttämistäsi päivistä. Tilaus on voimassa niin kauan kunnes haluat sen lopettaa.
Tutustu ja varaa

Yritysasiakkaat – autonvuokrausta 1 päivästä 24 kuukauteen

Onko yritykselläsi kausittaisia liikkumistarpeita tai henkilökunta liikkuu työmatkoilla? Etsitkö autoa päiviksi tai viikoiksi? Vai useiksi kuukausiksi, mutta epäröitkö sitoutua pitkäksi aikaa?
Europcarilta löydät yrityksellesi monipuoliset ja joustavat liikkumisratkaisut.
Yritysasiakkaat