Europcarin ajankohtaiset tarjoukset

Tutustu Europcarin ajankohtaisiin autonvuokraustarjouksiin. Täältä löydät niin kotimaan, kuin myös kansainväliset tarjoukset. Muista myös tutustua meidän yhteistyökumppaneiden tarjouksiin.

Suomessa

Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa autonvuokraustarpeesi päiviä, kuukausia tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. 

Pitkäaikaisiin liikkumistarpeisiin

Kausiauto

Helppo ja joustava ratkaisu kaikkiin elämäsi kausiin. Kiinteä kuukausihinta kattaa autoilun kulut huolloista vakuutuksiin. Huolehdit vain polttoaineesta tai latauksesta.
Tutustu ja varaa

Yrityksille

Jopa

10%

alennusta

Yrityksille

Yritysasiakkaaksi 3 minuutissa

Miksi liittyä Europcarin yritysasiakkaaksi?
Jopa 10 % alennus maailmanlaajuisesti - Hyödynnä Europcarin kalusto ja alennukset jopa 130 maassa!
Helppo ja täysin digitalisoitu asiakaspolku - Liittymisen jälkeen saat välittömästi käyttöösi sopimustunnisteen. Eli ei turhia ja monimutkaisia vahvistuksia.
Monipuolinen valikoima - Laaja kalusto aina henkilöautoista pakettiautoihin, joilla taittuu sekä lyhyt työmatkailu että paikallisen yrityksen päivittäinen ajo.
Tutustu

Yhteistyökumppanit

Jopa

15%

alennusta

HYÖDYNNÄ FINNAIR PLUS -JÄSENETUSI

Finnair Plus

Finnair Plus -jäsenet hyötyvät erikoiseduista vuokratessaan auton Europcarilta: saat käyttöösi erikoishinnat ja ansaitset Avioksia. Jäsenenä olet oikeutettu alennukseeen Europcarin kansainvälisesti julkaistuista hinnoista sekä saamaan 350 Aviosta per vuokraus.
Silver-taso -10% : Lue lisää
Gold-taso -10%: Lue lisää
Platinum-taso -15%: Lue lisää
Varaa nyt

Saat

10%

alennusta

HYÖDYNNÄ SCANDIC FRIENDS -JÄSENETUSI

Scandic Friends

Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta esimerkiksi pikkuautoista, tilavista perhe-autoista tai vaikka pakettiautoista.
Valitse juuri sinun tarpeisiin sopiva ajoneuvo, parhaaseen hintaan.
Tee varauksesi nyt ja saat 10 % alennusta seuraavasta autonvuorauksesta Suomessa.
Varaa nyt

Saat

10 %

alennusta

HYÖDYNNÄ CLUB ONE -JÄSENETUSI

TallinkSilja Club One

Tallink Siljan Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman.

Etuja Europcarin asiakkaille

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Upeita yhteistyökumppaneiden tarjouksia Europcarilta.
Tutustu