Minkä tyyppinen ajoneuvo?

Europcarin ajankohtaiset tarjoukset

Tutustu Europcarin ajankohtaisiin autonvuokraustarjouksiin. Täältä löydät niin kotimaan, kuin myös kansainväliset tarjoukset. Muista myös tutustua meidän yhteistyökumppaneiden tarjouksiin.

Suomessa

Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa autonvuokraustarpeesi päiviä, kuukausia tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. 

Saat

20%

alennusta

Tammikuun lomamatkat ja liikkumistarpeet Suomessa

Early Bird -tarjous

Tammikuun Early Bird -tarjouksella varmistat itsellesi ratkaisun jokaiseen liikkumistarpeeseen, lähdet sitten hiihtämään, laskettelemaan tai tarvitset apua arjen askareissa.

Suunnittele tammikuun liikumistarpeesi nyt ja varaa ennakkoon - saat 20 % alennusta!

Varausaika 23.12.2022 asti ja vuokraukset 2. - 31.1.2023

Varaa nyt

Kansainväliset

Europcar on kansainvälinenautovuokraamo, jolla on yli 3 300 autonvuokrauspistettä Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Latinalaisessa Amerikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella noin 150 maassa. Ei ole väliä missä olet tai minne haluat mennä, Europcarilta löydät juuri sinun tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Jopa

20%

alennusta

Ainutlaatuiset tarjoukset jopa 20 % alennuksella

Kansainvälinen talvitarjous

Jos syksyn pimeys tai juhlakauden stressi painaa päälle, olet saapunut oikeaan paikkaan. Suunnittele rentouttava talviloma ja nauti ainutlaatuisista tarjouksistamme - saat jopa 20 % alennusta! 

Valitse sinun tarpeisiin sopiva ajoneuvo laajasta kalustostamme räätälöidäksesi täydellisen vuokrauskokemuksen. Joustavien vuokra-aikojen, suojapakettien valikoiman ja muiden lisäpalveluiden ansiosta saat kaiken irti lomastasi, kun varaat suoraan meiltä.

Varaa 15. joulukuuta mennessä.

Psst… Privilege-jäsenet saavat ylimääräisen 5 % alennuksen, mutta jos et ole vielä kanta-asiakasohjelmamme jäsen, älä huoli. Liity nyt ja saat lisäalennuksen!

Varaa nyt

Jopa

20%

alennusta

Kaunis matkakohde odottaa sinua

Portugali

Hyödynnä mahdollisuus ja varaa auto Portugalista vuoden 2022 loppuun asti jopa 20 % alennuksella!

Varaa nyt

Jopa

15%

alennusta

Maksa verkossa ja säästä!

Italia

Valitse Italia ja matkusta Europcarin kanssa! Tarjouksellamme saat jopa 15 % alennusta vuokrauksesta 31. joulukuuta asti!

Varaa nyt

Yrityksille

Jopa

10%

alennusta

Yrityksille

Yritysasiakkaaksi 3 minuutissa

Miksi liittyä Europcarin yritysasiakkaaksi?

Jopa 10 % alennus maailmanlaajuisesti - Hyödynnä Europcarin kalusto ja alennukset jopa 130 maassa!

Helppo ja täysin digitalisoitu asiakaspolku - Liittymisen jälkeen saat välittömästi käyttöösi sopimustunnisteen. Eli ei turhia ja monimutkaisia vahvistuksia.

Monipuolinen valikoima - Laaja kalusto aina henkilöautoista pakettiautoihin, joilla taittuu sekä lyhyt työmatkailu että paikallisen yrityksen päivittäinen ajo.

Tutustu

Yhteistyökumppanit

Jopa

10%

alennusta

HYÖDYNNÄ FINNAIR PLUS -JÄSENETUSI

Finnair Plus

Finnair Plus -jäsenet hyötyvät erikoiseduista vuokratessaan auton Europcarilta: saat käyttöösi erikoishinnat ja ansaitset pisteitä. Jäsenenä olet oikeutettu alennukseeen Europcarin kansainvälisesti julkaistuista hinnoista sekä saamaan 500 pistettä per vuokraus.

Silver-taso: Lue lisää

Gold-taso: Lue lisää

Platinum-taso: Lue lisää

Varaa nyt

Saat

10%

alennusta

Jäsenetu

Scandic Friends

Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta esimerkiksi pikkuautoista, tilavista perhe-autoista tai vaikka pakettiautoista.

Valitse juuri sinun tarpeisiin sopiva ajoneuvo, parhaaseen hintaan.

Tee varauksesi nyt ja saat 10 % alennusta seuraavasta autonvuorauksesta Suomessa.

Varaa nyt

Etuja Europcarin asiakkaille

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Upeita yhteistyökumppaneiden tarjouksia Europcarilta.

Tutustu