Minkä tyyppinen ajoneuvo?

Kuinka monta matkustajaa voin kuljettaa Europcar vuokra-autossani?

Kaikissa Europcarin vuokra-automalleissa on tilaa vähintään neljälle matkustajalle, jopa taloudellisissa mini-malleissa, joita ovat esimerkiksi Fiat 500, Renault Twingo ja Citroen C1. Muut nelioviset umpiautot ja economy-autot, kuten Opel Corsa, Suzuki Swift tai Toyota Yaris, ovat viisipaikkaisia ajoneuvoja, joissa on riittävästi jalkatilaa kaikille matkustajille.
Halusitpa ajaa moottoritietä maan halki tai tutustua maaseutuun suuremman perheen tai ystäväjoukon kanssa, voit valita automallin, jossa on enemmän tilaa matkustajille ja leveämpi tavaratila.
Mukavista kuusipaikkaisista aina suuriin yhdeksänpaikkaisiin tila-autoihin ulottuva Europcarin vuokra-autokanta kattaa laajan valikoiman autoja, jotka soveltuvat mille tahansa matkalle, jota suunnittelet.
Löydä haluamasi vuokra-auto valitsemalla tarpeitasi vastaava vaihtoehto tyypin tai merkin mukaan.

Vuokraa seitsenpaikkainen auto Europcarilta

Kun haluat äskettäin markkinoille tulleen auton, jossa on tilaa kaikille perhematkoja tai kouluretkiä varten, seitsenpaikkainen vuokra-auto voi olla sopiva vaihtoehto. Jokainen matkustaja tuntee olonsa mukavammaksi, kun tilaa on monipuolisesti ja tavaratilaan mahtuu vähintään kaksi suurta matkalaukkua.
Europcar tarjoaa monia korkealaatuisia seitsenpaikkaisia autovaihtoehtoja: Renault Espace 7, Volkswagen Sharan, Peugeot 5008 ja neliveto Nissan X-Trail.

Vuokraa kahdeksanpaikkainen auto Europcarilta

Kun haluat auton, jolla voit turvallisesti kuljettaa monia perheenjäseniä, ystäviä tai urheilutiimin, kahdeksanpaikkaisen auton vuokraaminen on käytännöllinen ja taloudellinen vaihtoehto suuremmille ryhmille.
Europcar tarjoaa useita tila-auto- tai monikäyttöautomalleja, joissa on tilaa kahdeksalle tai useammalle henkilölle. Tarjoamme monia korkealaatuisia kahdeksanpaikkaisia autovaihtoehtoja, joita ovat esimerkiksi Mercedes Classe V ja Peugeot Traveller.

Vuokraa yhdeksänpaikkainen auto Europcarilta

Aina kun kyytiin on mahduttava paljon ihmisiä ja tarvitset myös tavaratilaa, Europcarilta löydät useita yhdeksänpaikkaisia pakettiautomalleja seuraavaa matkaasi varten suuren perheen, ystäväjoukon tai urheilutiimin kanssa. Voit vuokrata yhdeksänpaikkaisen auton ja ajaa sitä tavallisella ajokortillasi.
Valikoima tilavampia yhdeksänpaikkaisia autoja on saatavilla sivustollamme: Toyota Proace Combi, Mercedes Vito, Ford Transit ja Mercedes Minibus.