BMW-autonvuokraus | Europcar

BMW – ylellisyys ja tyylikkyys yhdistettynä insinööritaitoon. Tyylikkäästä Z4-mallista hienostuneeseen Series 3:een, BMW-autonvuokraus on täydellinen vastaus etsiessäsi ripauksen tyyliä.

Yli 100 vuotta erikoisosaamista

BMW rakensi maineensa moottoripyörillä alkaen R32:sta ja laajensi sitten autoihin. 1930-luvulla se valmisti 303 Coupén, joka oli ensimmäinen BMW, jossa oli erottuva säleikkö, ja vuonna 1939 BMW voitti Le Mansin ajon.  1950-luvun alkuun mennessä BMW:llä oli maine suurena urheiluautovalmistajana, ja vuonna 1983 Nelson Piquetista tuli Formula 1 -maailmanmestari Brabham BMW -autollaan.

BMW viime vuosina

Vuodesta 1999 lähtien BMW on saavuttanut katumaasturimarkkinat X-sarjalla, joka on todellinen tyylikkyyden malliesimerkki katumaasturiluokassa. BMW piti myös kiinni Ministä myytyään Roverin ja käytti teknistä erikoisosaamistaan luodakseen kulttiseuraajan tälle brittiläiselle klassikolle.

Auto joka tilanteeseen

BMW-autonvuokraus on aina hyvä idea – ajelitpa sitten sukuhäihin, tärkeään liiketapahtumaan tai yksinkertaisesti tehdäksesi tavallisesta viikonlopusta jotenkin erityisen.

BMW-autonvuokrauksesi Europcarilta

On monia syitä vuokrata meiltä – toimimme maailmanlaajuisesti ja meillä on laaja valikoima BMW-autoja. Europcarilla on 3 835 toimipistettä yli 140 maassa, ja voit järjestää vuokrauksen yksinkertaisesti sovelluksemme avulla. Päivitämme kalustoamme jatkuvasti, joten voit olla varma, että löydät haluamasi mallin houkuttelevaan hintaan. Voit jopa säästää rahaa jäsenalennuksellamme. Meillä on tarjolla erilaisia vuokraehtoja, olitpa sitten vuokraamassa viikonlopuksi tai etsimässä jotain pidemmälle aikavälille. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai käy katsomassa verkkosivuillamme.