Opel-autonvuokraus | Europcar

Opel on saksalainen autonvalmistaja, joka valmistaa hyviä, luotettavia perheautoja. Kun mietit saksalaisia autoja, mieleen tulee helposti esimerkiksi BMW tai Audi, mutta Opel on hiljakseen valmistanut autoja vuodesta 1862 lähtien. Opelilla on vankka valikoima katumaastureita, kuten Mokka ja Crossland sekä viistoperämalleja. Jos etsit luotettavaa vuokra-autoa kaupunkiajoon tai viikonloppureissuun, Opel-autonvuokraus on erinomainen valinta.

Opel Corsa ja Astra

Nämä kaksi mallia ovat merkin lippulaivamallit. Opel Corsa on kompakti 5-ovinen viistoperämalli, kun taas Astra tarjoaa enemmän tavaratilaa ja on kooltaan samaa luokkaa kuin Ford Focus tai SEAT Leon. 
  • Opel Astraa pidetään erittäin kilpaillun alan yhtenä parhaimmista viistoperämallisista perheautoista.

Enemmän kuin vain viistoperä

Opel on myös laajentanut katumaasturimarkkinoille Mokka-, Crossland ja Grandland X -malleillaan. Crossland on katumaasturin Crossover-malli, joka on täydellinen kaupunkiajoon tai pidemmille etäisyyksille. Mokka on saatavana myös sähköautona, jolla pystyy ajamaan 322 kilometriä yhdellä latauksella, ja Grandland X on saatavana myös hybridimallina. Opelin katumaasturit ovat mukavia ja tyylikkäitä ja sopivat täydellisesti perheen viikonloppureissuille.

Opel-vuokraus Europcarilla

Europcar uudistaa jatkuvasti mallistoaan, joten voit varmasti löytää itsellesi sopivan ajoneuvon. Meillä on toimipisteitä yli 140 maassa, 3 835 eri kohteessa. Mallistoomme kuuluu kaupunkiautoja, sähköautoja, luksusautoja sekä tila- ja kuorma-autoja. Voit hoitaa check in -toiminnon helposti käyttämällä Europcar-sovellustamme. Vuokrasopimuksemme tarjoavat joustavuutta päivä-, viikko- tai kuukausikohtaisilla vuokrauksilla. Lisäksi meillä on kanta-asiakasohjelma vakioasiakkaillemme alennuksineen ja etuineen. Tutustu siis Europcariin, kun seuraavan kerran harkitset Opel-autonvuokrausta.