Renault-autonvuokraus | Europcar

Renault on yksi Ranskan suurimmista autonvalmistajista ja se on valmistanut autoja vuodesta 1898 lähtien. Renault tunnetaan malleista, kuten Clio, Megane ja viimeisimpänä Captur. Etsitpä sitten kompaktia viistoperämallia kaupunkiajoon, vankkaa perheautoa tai katumaasturia, Renault-autonvuokraus sopii tarpeisiisi

Jokaiselle jotakin

Renaultin ajoneuvovalikoimassa on todella jokaiselle jotakin. Jos tarvitset ajoneuvoa, joka on täydellinen kaupunkiajoon, Clio ja Megane ovat molemmat loistavia valintoja. Clio on kompakti 2-ovinen viistoperämalli, mikä tekee siitä täydellisen kaupunkiajoon. Megane on hieman suurempi malli, joka on suosittu perheiden keskuudessa ja se on saatavana kompaktina 5-ovisena porrasperäisenä mallina. Jos etsit vihreämpää vaihtoehtoa, Zoe on ihanteellinen valinta.

Katumaasturit ja monikäyttöajoneuvot

Jos tarvitset suuremman ajoneuvon, jossa on miellyttävä matkustaa, Capturilla tai Scenicillä pääset loistavasti alkuun. Pienten crossoverien markkinoilla on erittäin paljon kilpailua, mutta Captur on silti vakiinnuttanut itsensä yhtenä parhaista. Jos etsit monikäyttöajoneuvoa, Scenic on ollut pitkään suosittu perheiden keskuudessa, ja Renault Traffic on ihanteellinen joko tavara- tai henkilökuljetukseen kokoonpanosta riippuen.

Renault-vuokraus Europcarilla

Europcar on erinomainen valinta Renault-auton vuokraukseen. Meillä on joustavia päivä-, viikko- tai kuukausikohtaisia sopimuksia ja voit jopa hoitaa online check-in -toiminnon Europcar-sovelluksen avulla. Kalustoamme uusitaan jatkuvasti, joten löydät varmasti itsellesi sopivan ajoneuvon, etsitpä sitten sähköautoa, luksusajoneuvoa tai kuorma-autoa. Vakioasiakkaamme voivat hyötyä kanta-asiakasohjelmastamme, joka tarjoaa monenlaisia tarjouksia ja etuja. Meillä on 3 835 toimipistettä yli 140 maassa, joten tarkista Europcarin tarjonta tänään seuraavaa autonvuokraustasi varten.