Minkä tyyppinen ajoneuvo?

Valikoima autonvuokraustuotteita, jotka helpottavat matkantekoasi

Tutustu Europcarin suosittuun valikoimaan autonvuokrauksen lisäpalveluita – olemme enemmän kuin lyhytaikainen autonvuokrausratkaisu. Tuotteemme sisältävät toimituksen ja noudon – mikä säästää aikaasi, pitkäaikaiset ratkaisut – pitkäaikaiseen autonvuokraukseen, verkkoselvityksen – nopein tapa noutaa vuokra-autosi, sekä One Way -palvelun – kun et palaa takaisin lähtöpisteeseen!

Toimitus ja nouto

Säästä arvokasta aikaa ja rahaa Toimitus ja nouto -palvelulla. Tee töitä viime minuutille asti tai pakkaa tavarasi viime hetkessä, ja pyydä vuokra-auton toimitus kotiisi, työpaikallesi tai hotellille. Me toimitamme auton minne tahansa ja noudamme sen mistä tahansa osoitteesta Suomessa.

Valitse sinulle sopiva toimitus- ja noutopäivä ja -aika vain XX euron hintaan per suunta. Toimitus- ja noutopalvelu on saatavilla myös pakettiauton vuokrauksessa ja kaikissa vuokra-autoluokissa.

Tarvitsetko vuokra-autoa kiireellisesti? Hyödy viime hetken auton ja pakettiauton vuokrauspalvelusta. Autamme sinua aina, kun tarvitset autoa nopeasti odottamattomissa tilanteissa. Kiireellisen autonvuokrauksen minimivarausajat ovat:

  • koti – 2 tuntia

  • yritys – 24 tuntia

  • pakettiautot – 48 tuntia

  • valikoima – 48 tuntia

Toimitus ja nouto – autonvuokrauspalvelua ovelta ovelle.

Pitkäaikaisratkaisut

Tarvitsetko pitkäaikaista vuokra-autoa? Pitkäaikaisratkaisumme tarjoavat mahtavat vuokra-autohinnat kuukaudeksi tai pidempään.

  • Ei pitkäaikaista sopimusta, kuten leasing tai osto

  • Ei takuumaksuja

  • Ei sakkoja aikaisesta sopimuksen päättämisestä

  • Ei palvelumaksuja, vakuutus- ja huoltokuluja

  • 24/7 tiepalvelu

  • DuoFlex-vaihtoehdolla saat kaksi eri autoa käyttöön

Yhdensuuntainen vuokraus

Nouda vuokra-autosi yhdestä paikasta ja jätä se toiseen paikkaan. One Way -palvelumme avulla sinun ei tarvitse palauttaa vuokraamaasi autoa tai pakettiautoa samaan paikkaan, mistä sen noudit.

Ota vuokra-auto lentokentältä ja jätä se yhteen Euroopassa sijaitsevista toimipisteistämme.  Tai nouda auto kaupungista ja aja lentokentälle, jonne voit jättää auton.

Lähdetkö automatkalle ja haluat vuokrata auton mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi (ja koska haluat ajaa uutta autoa!). One Way -palvelun ansiosta sinun ei tarvitse päättää matkaasi aloituspisteeseen. Voit suunnitella matkasi aivan kuten haluat ja jättää vuokra-auton matkasi määränpäähän.

One Way on joustava tapa vuokrata auto yhdensuuntaiselle matkalle.