Peugeot-autonvuokraus | Europcar

Ranskalainen autonvalmistaja Peugeot on tunnettu laajasta valikoimastaan erilaisia malleja. Pienistä kompakteista malleista, kuten urheilullinen Peugeot 208, valikoimansa uusimpiin lisäyksiin, kuten Peugeot 3008, Peugeot tarjoaa luotettavia malleja ranskalaisella tyylillä. Olivatpa suunnitelmasi mitä tahansa, löydät varmasti sopivan Peugeot-vuokra-auton.

Täydellisiä autoja kaupunkiajoon

Mallit, kuten Peugeot 208 ja 308 ovat ihanteellisia kaupunkikruisailuun. Kompaktia, urheilullista ajoa tarjoaa 208, 5-ovinen viistoperä sen 1.2-moottorilla. Hieman tilavampi 308tarjoaa matkustajille väljemmän ajokokemuksen. Jos etsit jotain tyylikkäämpää, Peugeot 508 on hienostunut porrasperäinen malli, joka tarjoaa poikkeuksellisen ajokokemuksen. Vuoden 2019 -mallissa on 180 hv ja sen huippunopeus on 230 km/h.

Ranskalaisten hyväksymä

Peugeot on suosittu merkki ranskalaisten poliitikkojen ja poliisin keskuudessa. Ranskan presidentti Emmanuel Macron on käyttänyt Peugeot 5008:aa, 7-paikkaista katumaasturia, ja mallia käyttää myös valtion poliisi. Sen 130 hv ja juuri alle 180 km/h huippunopeus takaavat, että 5008 on vahva ja miellyttävä ajaa ja sen hybridiversio on tulossa vuonna 2024.

Peugeot-vuokraus Europcarilla

Europcarilta löydät taatusti vuokra-auton tarpeisiisi. Kalustoamme päivitetään ja uusitaan jatkuvasti ja meillä on 3 835 toimipistettä yli 140 maassa. Etsitpä sitten kompaktia kaupunkiautoa, ylellistä porrasperämallia, avo- tai kuorma-autoa, löydät tarvitsemasi Europcarilta. Vakioasiakkaillemme tarjoamme kanta-asiakasohjelman, joka sisältää monia eri alennuksia ja etuja. Europcar-sovelluksen avulla voit tehdä elämän helpommaksi ja paperittomaksi käyttämällä online check-in -toimintoamme. Vieraile Europcarilla seuraavan Peugeot-autonvuokrauksesi yhteydessä.