Yritys

EUROPCAR SUOMESSA

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Suomessa Europcar palvele asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla, ja palveluksessamme on 190 autonvuokrauksen ammattilaista. 

Europcar on sitoutunut jatkuvaan laadun kehittämiseen ja parantamiseen. Liikeideamme mukaan tarjoamme asiakkaillemme liikkumisen vapautta, laadukasta autokalustoa, vaivattomuutta, nopeaa ja joustavaa palvelua, helppoa saavutettavuutta ja hyvää hinta-laatusuhdetta sekä ympäristöystävällistä autokalustoa ja palvelua.

Seuraamme asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme tulosten pohjalta asiakaskeskeisempään suuntaan. Mittaamme sekä asiakastyytyväisyyttä että oman henkilökunnan työtyytyväisyyttä säännöllisesti. Tulosten pohjalta osaamme kiinnittää huomiota niihin osa-alueisiin, joita on kehitettävä ja toisaalta varmistumme siitä, että valittu kehityssuunta on oikea.

Tiedostamme toimintamme ympäristövaikutukset ja huomioimme ne. Olemme määrittäneet ympäristöpäämäärät, joiden toteuttamiseksi meillä on ympäristöohjelma.

Yrityksen johto ja henkilöstö on sitoutunut siihen, että asiakasturvallisuus, työturvallisuus ja tietoturvallisuus ovat osa yrityksen laatua ja toimintaa.


YRITYKSEMME ARVOT

Luotettavuus merkitsee meille sitä, että asiakkaillemme olemme luotettava palveluntuottaja ja henkilöstöllemme luotettava työnantaja. Sidosryhmillemme olemme luotettava yhteistyökumppani.

Asiakaslähtöisyys merkitsee meille sitä, että tunnemme asiakkaamme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet. Näin voimme tuottaa asiakkaillemme laadukkaita kokonaistaloudellisia autonvuokrauspalveluita. Huolehdimme asiakkaista koko matkan ajan, kellon ympäri. Ylivoimatekijämme Suomen markkinoilla on alan paras ja laadukkain kalusto. Hallinnoimme itse koko Suomen osalta autokalustoamme ja näin tarjoamme asiakkaillemme tasalaatuisen tuotteen kaikkialla Suomessa.

Ammattitaito merkitsee meille sitä, että henkilöstömme on osaavaa, koulutettua ja motivoitunutta.

Turvallisuus merkitsee meille sitä, että teemme kaikkemme taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen matkan autollamme. Tarjoamme vuokralle vain **** tai ***** EURO NCAP-luokituksen saaneita autoja. Autokalustomme keski-ikä on n. 7 kk, näin asiakkaidemme käytössä ovat viimeisimmällä turvallisuusteknologialla varustetut autot.

Ympäristöystävällisyys merkitsee meille sitä, että tiedostamme toimintamme ympäristövaikutukset ja huomioimme ne toiminnassamme. Parannamme ja kehitämme ympäristötoimintaamme jatkuvasti. Olemme määrittäneet ympäristöpäämäärät, joiden toteuttamiseksi meillä on ympäristöohjelma. 

 

Tervetuloa palveltavaksi Europcariin!

 

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää