Kuorma- ja pakettiauton vuokraus

Europcar_hyotyajoneuvot_pakettiauto_kuorma-auto_vuokra_Volkswagen Caddy...

 

Volkswagen Caddy Maxi 4,2m³

Europcar_hyotyajoneuvot_pakettiauto_kuorma-auto_vuokra_Volkswagen Transporter_1-01.jpg...

 

Volkswagen Transporter 6,7m³

Volkswagen Crafter 11,3m³

 

Europcar_hyotyajoneuvot_pakettiauto_kuorma-auto_vuokra_Volkswagen Cityliner_1-01.jpg...

 

Volkswagen Crafter Cityliner 21m³
 

Europcar_hyotyajoneuvot_pakettiauto_kuorma-auto_vuokra_Mercedes-Benz Atego-01.jpg...

 

Mercedes-Benz Atego 7,5t 36m³ 

 
 

Europcar Hyötyajoneuvokeskus

Tutustu koko hyötyajoneuvokalustoon.

www.europcarhyotyajoneuvot.fi

 

Vuokraa pakettiautoja kaikkialla Suomessa

Vuokraa pakettiauto joustavasti käyttötarpeidesi ja sijaintisi mukaan. Me Europcarilla teemme jatkuvasti parhaamme ratkaistaksemme kuljetustarpeesi kaikkialla Suomessa. Kalustomme on suunniteltu siten, että meiltä löytyy aina oikea ratkaisu, tarvitsetpa pientä pakettiautoa kuljettaaksesi työkalut työmaalle tai suurta kuoma-autoa muuttoon tai suuremman tavaraerän kuljetukseen.

Kuorma- tai pakettiauton vuokraus on oivallinen ratkaisu myös silloin kun oma autosi rikkoontuu ja tarvitset vastaavan kokoisen sijaisauton nopeasti ja ilman sitoumuksia.

Tarvitsetko pakettiautoa vain yhdensuuntaiselle matkalle? Vuokraa Europcarin yhdensuuntainen pakettiauto eli One Way Paku, jonka voit palauttaa matkasi määränpäässä!.

 

Auton vuokraus yrityksille:

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Tavoitteemme on olla yrityksesi asiakaslähtöinen kumppani, jonka palvelut joustavat asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Alan kattavin vuokrattavien paketti- ja kuorma-autovalikoima tarjoaa ratkaisun yrityksesi kaikkiin kuljetustarpeisiin ja monipuolisen henkilöauto- ja minibussikaluston avulla hoituvat yrityksesi henkilökuljetustarpeet.

Mahdollistamme lisä- ja sijaisautotarpeiden keskittämisen yhteen paikkaan sekä tarjoamme kilpailukykyisen vaihtoehdon auton omistamiselle.

Auton vuokrauksella joustoa yrityksen vaihteleviin ajoneuvotarpeisiin

Yritysten omien autojen käyttöastetta seuraamalla avautuu mahdollisuuksia kiinteiden kustannusten pienentämiseksi ja säästöjen aikaansaamiseksi. Yrityksen kannattaa omistaa / liisata vain ne ajoneuvot, joille voidaan taata ympärivuotinen käyttö. Vuokra-auto on riskittömin ja taloudellisin vaihtoehto, kun autojen käyttötarve vaihtelee vuodenajan tai muun sesongin mukaan.

Vuokra-auto soveltuu erittäin hyvin projekteihin, joiden lopullinen kesto ei ole selvillä. Sovitun minimiajan jälkeen auton voi palauttaa heti tarpeen loputtua, eikä yrityksen tarvitse maksaa "seisovan" auton kustannuksia. Maksat vain auton käytöstä. Vuokra-autokalusto on hyvä vaihtoehto yritystoimintaa aloitettaessa tai laajennettaessa ja autoon varatun pääoman voit käyttää ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Europcarin vuokra-autoilla hoidat myös ulkomaille suuntautuvat kuljetustarpeet ja halutessasi voit jättää auton kohteeseen. Ulkomaan vuokraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti kohdemaan ja ajoreitin mukaan. Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous.

 
OneWay - helppo ja huoleton

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää