Europcar

Autonvuokraus Turussa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Turku

Autonvuokrauspisteet Turussa

Vuokraa auto Europcarilta Turussa

Suomen vanhin kaupunki, entinen pääkaupunki Turku on museoineen, taidegallerioineen ja linnoineen upea kohde historiasta ja taiteista kiinnostuneille. Monet kaupungin nähtävyyksistä sijaitsevat Aurajoen varrelle, joten voit tutustua tähän viehättävään kaupunkiin joenrantaa kävellen.

Europcar-autonvuokrauskokemus Turussa

Autonvuokraus Turussa on helppoa, sillä Europcarilla on siellä kolme toimipistettä, kaksi kaupungissa ja yksi lentoasemalla.

Turun lentoasema sijaitsee 9 km:n päässä kaupungista, ja sinne pääsee bussilinjalla 1. Molemmat toimipisteemme kaupungissa sijaitsevat kätevästi keskustassa, yksi 3 km keskustasta pohjoiseen ja toinen kolmen minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Joustavat, edulliset ratkaisumme vastaavat tarpeisiisi, kun tarvitset auton päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa pidemmäksi ajaksi. Meillä on matkallesi sopiva auto – pienestä Opel Karlista tilavaan Opel Vivaroon ja ylellisestä Audi Q5:stä käytännölliseen Volkswagen Caddy ?pakettiautoon.

Jos yhdensuuntainen matka sopii tarpeisiisi paremmin, voit myös palauttaa vuokra-autosi määränpäässäsi toiseen Europcarin toimipisteeseen. Kaikki tämä varmistaa, että saat tarvitsemasi ratkaisut.

Ajaminen Turussa

Suomessa ajetaan tien oikeassa reunassa ja ohitetaan vasemmalta. Autojen nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kaupungeissa valtaosa katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle.

Huomaa, että jos ajat kauemmas maalle tai syrjäseuduille, liikenneasemia voi olla harvemmassa, joten suunnittele matkasi huolellisesti. Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Jos joudut vaikeuksiin matkan varrella, voit soittaa hätänumeroon 112 missä tahansa päin Eurooppaa. Operaattori kytkee puhelusi senhetkisen maasi hätäkeskukseen. Operaattorit voivat vastata puheluusi kotimaansa kielellä, englanniksi ja ranskaksi.

Tutustu Turkuun ja sen ympäristöön autolla

Turku on monivivahteinen vanhan ja modernin yhdistelmä, jossa kaunis historiallinen arkkitehtuuri yhdistyy kiinnostavan moderniin designiin. Löydät sieltä modernin taiteen museoita, rentoja ruokapaikkoja joenrannassa sekä vilkkaan yöelämän – siis aidosti jokaiselle jotakin! Kulinaristit voivat tutustua kaupunkiin Food Walk ?kierroksella, jossa kuljetaan nähtävyyksien kautta ja valitaan maisteluannoksia viidestä ravintolasta kaikkiaan kymmenestä ravintolavaihtoehdosta.

Vuokra-autolla voi tutustua mukavasti Suomen rannikon maisemiin. Turusta lähtevä Saariston rengastie kulkee 250 km:n matkan erilaisten maisemien ja saarien kautta. Reittiin kuuluu 12 siltaa, yhdeksän lauttaa ja monta idyllistä kuntaa ja kylää. Reitin voi ajaa yhdessä päivässä, mutta kannattaa harkita rauhallisempaa tahtia ja pysähtyä matkan varrella.

Jos nautit ulkona liikkumisesta, Sipoonkorven kansallispuisto on täydellinen päiväretkikohde. Puistovaelluksella pääset näkemään soita, järviä, vehreitä metsiä ja upean kalliomuodostelman.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Turku

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Turku toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Turku toimipisteestä.

Europcar Turku on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Turku toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.