Europcar

Autonvuokraus Helsingissä

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Helsinki

Autonvuokrauspisteet Helsingissä

Vuokraa auto Europcarilta Helsingissä

Suomen pääkaupunki on niin pieni, että voit ajaa perille vuokra-autolla ja jatkaa sitten tutustumista jalankulkijana. Helsinki on mainio kaupunkilomakohde, sillä se sijaitsee rannalla, ja siellä on edustettuna lukuisia arkkitehtonisia tyylejä ja saatavana herkullista pohjoismaista ruokaa. Ja jo lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta on runsaasti muita kiehtovia kohteita ja kauniita maisemia. Ota kaikki irti vuokra-autostasi ja tutustu ympäristöön!

Europcar-autonvuokrauskokemus Helsingissä

Meillä on Helsingissä kolme vuokraustoimipistettä, jotta pystyt vuokraamaan auton mahdollisimman mukavasti valitsemalla niistä lähimmän. Toimipisteemme Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsee terminaalien välissä ja vain puolen tunnin matkan päässä kaupungin keskustasta ja lähellä E12-, E18- ja E75-moottoriteitä.

Jos kaupungin keskusta on sinulle parempi vaihtoehto, meillä on toimipiste myös aivan keskustan pohjoispuolella, lähellä E12-moottoritietä. Helsingin Herttoniemen toimipisteemme sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Löydät meiltä varmasti tarpeisiisi ja määränpäähäsi sopivan ajoneuvon. Pienet kaupunkiautot nähtävyyksien katseluun? Löytyy. Keskikokoiset perheautot, joilla voi matkustaa kauemmas? Löytyy. Suuret henkilöautot, joihin mahtuvat perheen lisäksi myös hiihtovarusteet matkalle pohjoiseen? Löytyy. Ja jopa käytännöllinen pakettiauto muuttoa varten? Löytyy! Meillä on käyttötarkoitukseesi sopiva ajoneuvo Volkswagen Upista aina Volkswagen Transporteriin saakka.

Kun vuokraat auton Europcarilta, saat rahallesi vastinetta ja mukavuutta ilman piilokuluja, kilpailukykyiset hinnat ympäri vuoden, joustavat lyhyen ja pitkän aikavälin vuokrausvaihtoehdot sekä hienon kalustovalikoiman. Jos edessä on yksisuuntainen matka, voit halutessasi myös palauttaa auton eri Europcar-toimipisteeseen kuin mistä sen vuokrasit. Valitse itse!

Ajaminen Helsingissä

Suomessa on yleisesti ottaen mukava liikkua autolla, sillä ruuhkia on vähän ja maisemat ovat kauniit. Muista ajaa oikealla ja ohittaa vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Valtaosa katupysäköinnistä Helsingissä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 2–4 euroa tunnissa. Auton voi siirtää toiselle samanhintaiselle pysäköintipaikalle samalla lipukkeella, jos pysäköintiaikaa on vielä jäljellä. Rautatieasemalla ja lentoasemalla noudatetaan erityisjärjestelyjä ja ?hintoja.

Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla. Suomessa ei ole tulliteitä.

Tutustu Helsinkiin ja sen ympäristöön autolla

Helsinki on kaunis kaupunki. Jos olet täällä kesällä, voit nautiskella rauhallisesta kävelystä Esplanadilla. Se muodostaa keskelle kaupunkia vihreän tilan puutarhoineen, polkuineen ja esiintymislavoineen, joilla esitetään esimerkiksi musiikkia lämpiminä kesäkuukausina.

Haluatko hyödyntää vuokra-autoasi tehokkaasti ja tutustua muihinkin vaihtoehtoihin? Puolen tunnin ajomatkan päässä on upea Seurasaari, kokonaisen saaren kokoinen ulkoilmamuseo. Saaren historiallisen pajat, maatilat, talot ja mökit kertovat tarinaa elämästä Suomen maaseudulla viimeisten 400 vuoden aikana. Seuraa polkuja kohteesta toiseen! Tämä on täydellinen paikka historiafaneille!

Oletko enemmän kiinnostunut moderneista jutuista? Särkänniemi, Suomen toiseksi suurin huvipuisto, sijaitsee kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä pohjoiseen. Sen laitteet, vuoristoradat, akvaario, eläintarha ja museo tarjoavat kivaa tekemistä koko päiväksi.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Helsinki

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Helsinki toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Helsinki toimipisteestä.

Europcar Helsinki on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Helsinki toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.