Yhteistyökumppanit


KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄT


K-Plussa

Europcar -autonvuokrauksista saa Plussa-pisteitä!

Lue lisää


MAJOITUS JA MATKA


Lapland Hotels

Lapland Hotelsin 17 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, suurten erämaa-alueiden laidalle tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin. Majoitusvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin sujuvaa majoitusta, keskeistä sijaintia kuin omaa rauhaa hakeville – retkeilyhuoneista luksusluokan sviitteihin ja lomahuoneistoihin. Tämän lisäksi Lapland Hotels tarjoaa kaikissa kohteissa erilaisia ja monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden sekä leppoisaa lomailua – juuri siinä suhteessa kuin sinä ja matkaseurueesi haluatte. Neljä omaa hiihtokeskustamme sijaitsevat Ylläksellä, Pallaksella, Oloksella ja Luostolla.

Lapland Hotels websivu

Tallink Silja Club One

Tallink Siljan Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikkissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman ja saat sen kertomalla sopimusnumeron 50907744.

Tallink Silja websivu

VARAUS


MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT


Hiihtoliitto

Europcar - Yhdistetyn maajoukkueen ja Mäkimaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani

Etuja Hiihtoliiton jäsenseuroille! Europcar on mukana tukemassa suomalaisen talviurheilun ja nuorten urheilijalupausten matkaa maailmalle ja kohti kirkkaimpia mitalisijoja. Europcarin ja Hiihtoliiton solmima yhteistyösopimus mahdollistaa yhdistetyn joukkueen joustavan ja turvallisen liikkumisen niin koti- kuin ulkomaan kilpailu- ja harjoitusmatkoilla. Hiihtoliiton kaikki jäsenseurat ovat oikeutettuja käyttämään Hiihtoliiton neuvottelemia erikoishintoja leiri- ja kilpailumatkoilla Suomessa.

 

Lue lisää

Linna Golf

Linna Golf sijaitsee 100 kilometriä Helsingistä, 75 kilometriä Tampereelta ja Lahdesta. Puistomaisen kaunis kenttä kulkee vaihtelevassa maastossa. Kenttä on rakennettu linnan pihapiiriin sadan hehtaarin alueelle, mikä tuo väljyyttä kentälle. Huippusuunnittelija Tim Lobb englantilaisesta European Golf Design -yhtiöstä kantoi päävastuun Linna Golfin suunnittelusta.

Kun sinulla on Europcarin vuokra-auto käytössäsi, näyttämällä Europcar -avaimenperää Linna Golfissa olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

  • + golfauto kierrokselle veloituksetta
  • + rangekori veloituksetta
  • + 10% alennus Greenfeestä, ravintolasta ja pro shopin tuotteista

Linna Golf websivu

Veikkausliiga

Europcar on Veikkausliigan yhteistyökumppani.

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapalloilun miesten pääsarja. Europcar on mukana tukemassa suomalaista jalkapalloa ja jalkapalloilijoiden matkaa huipulle. Veikkausliigan keskeisin tehtävä on liigajalkapalloilun, sen seurojen, pelaajien ja muiden sankareiden esiintuominen. Tulevat kansainväliset tähtemme ja maajoukkuepelaajat kehittyvät tälläkin kaudella Veikkausliigan kentillä. Jalkapallo on parasta paikan päällä, nähdään katsomoissa!"

Veikkausliiga

Liiga

Europcar autovuokraamo on toiminut Liigan yhteistyökumppanina jo vuodesta 2012. Yhteistyön kautta Europcar haluaa lähestyä kakkia suomalaisia tukemalla heille tärkeää suomalaista jääkiekkoa ja paikallisia jääkiekkojoukkueita.


Suomalainen jääkiekko liikuttaa vuosittain noin 200 000 harrastajaa. Juniori- ja seuratoiminnassa oli kaudella 2014-2015 mukana yli 73 000 pelaajaa. Liiga on maan ylivoimaisesti seuratuimman urheilulajin ykköstuote, joka työllistää noin puolet Suomessa asuvista ammattiurheilijoista.


Nähdään kaukalon laidalla!
 

Liiga

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!

More information