Yhteistyökumppanit


MAJOITUS JA MATKA


Lapland Hotels

Lapland Hotelsin 17 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, suurten erämaa-alueiden laidalle tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin. Majoitusvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin sujuvaa majoitusta, keskeistä sijaintia kuin omaa rauhaa hakeville – retkeilyhuoneista luksusluokan sviitteihin ja lomahuoneistoihin. Tämän lisäksi Lapland Hotels tarjoaa kaikissa kohteissa erilaisia ja monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden sekä leppoisaa lomailua – juuri siinä suhteessa kuin sinä ja matkaseurueesi haluatte. Neljä omaa hiihtokeskustamme sijaitsevat Ylläksellä, Pallaksella, Oloksella ja Luostolla.

Lapland Hotels websivu

Tallink Silja Club One

Tallink Siljan Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikkissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman ja saat sen kertomalla sopimusnumeron 50907744.

Tallink Silja websivu

VARAUS


MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT


Hiihtoliitto

Europcar - Yhdistetyn maajoukkueen virallinen yhteistyökumppani

Europcar on mukana tukemassa suomalaisen talviurheilun ja nuorten urheilijalupausten matkaa maailmalle ja kohti kirkkaimpia mitalisijoja. Europcarin ja Hiihtoliiton solmima yhteistyösopimus mahdollistaa yhdistetyn joukkueen joustavan ja turvallisen liikkumisen niin koti- kuin ulkomaan kilpailu- ja harjoitusmatkoilla.

Lue lisää

 

Etuja Hiihtoliiton jäsenseuroille!

Hiihtoliiton kaikki jäsenseurat ovat oikeutettuja käyttämään Hiihtoliiton neuvottelemia erikoishintoja leiri- ja kilpailumatkoilla Suomessa.

 

Linna Golf

Linna Golf sijaitsee 100 kilometriä Helsingistä, 75 kilometriä Tampereelta ja Lahdesta. Puistomaisen kaunis kenttä kulkee vaihtelevassa maastossa. Kenttä on rakennettu linnan pihapiiriin sadan hehtaarin alueelle, mikä tuo väljyyttä kentälle. Huippusuunnittelija Tim Lobb englantilaisesta European Golf Design -yhtiöstä kantoi päävastuun Linna Golfin suunnittelusta.

Kun sinulla on Europcarin vuokra-auto käytössäsi, näyttämällä Europcar -avaimenperää Linna Golfissa olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

  • + golfauto kierrokselle veloituksetta (muista varata auto etukäteen)
  • + rangekori veloituksetta
  • + 10% alennus Greenfeestä, ravintolasta ja pro shopin tuotteista

Linna Golf websivu

Palloliitto

Europcar on Palloliiton yhteistyökumppani.

Europcar on mukana tukemassa suomalaista jalkapalloa ja jalkapalloilijoiden matkaa huipulle. Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsenenä vastaa maamme kaikesta jalkapallo- ja futsaltoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtä tehdään kasvatus- ja harrastustoiminnan että kilpa- ja huippu-urheilun parissa ihmis- ja asiakaskeskeisestä lähtökohdasta. Palloliiton toiminta-ajatus kiteytyy lauseeseen "Jalkapalloa jokaiselle".

Palloliitto

Lasten Lumipäivät

Lumipäivillä liikutaan sukset jalassa temppuillen, pelaillen, leikkien – maastohiihtoon ja mäkihyppyyn tutustuen. Lasten Lumipäivät -kiertueen järjestää Suomen Hiihtoliitto yhdessä suomalaisten lumilajiseurojen, kuntien ja oppilaitosten kanssa. Europcar haluaa olla mukana tukemassa lasten liikuntaa lumilajien parissa.

Lue lisää

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää