Europcar

Autonvuokraus Oulussa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Oulu

Autonvuokrauspisteet Oulussa

Vuokraa auto Europcarilta Oulussa

Suomen neljänneksi suurin kaupunki Oulu on omalaatuinen metropoli, joka tarjoaa paljon tuntemattomia riemuja ja syrjäseudun charmia. Suomen länsirannalla sijaitseva Oulu on erinomainen tukikohta Pohjois-Suomeen tutustumiselle ja matkalle kohti Lappia, joten pääset hyötymään Europcarin vuokra-autostasi täysillä.

Europcar-autonvuokrauskokemus Oulussa

Nauti edullisesta ja kätevästä autonvuokrauksesta ja aloita matkasi sujuvasti jollakin Europcar Oulun kolmesta vuokraustoimipisteestä. Lentoaseman toimipisteemme sopii kaupunkiin lentäen saapuville. Pääset lentokoneesta automatkan alkuun mahdollisimman nopeasti. Lentoasemalta on 14 km matkaa Oulun keskustaan.

Kaupungin toimipisteemme sijaitsee Oulun keskustan lähistöllä. Kaupungin toimipiste Kallisenkaarteella on viiden minuutin kävelyn päässä lähimmältä bussipysäkiltä.

Meillä on tarpeisiisi sopiva auto tarpeistasi ja määränpäästäsi riippumatta, olitpa sitten matkalla aivan lähistölle, kaupungin toiselle laidalle tai vieläkin kauemmas. Pienellä kaupunkiautolla pääset sujuvasti pisteestä A pisteeseen B, kun tarvitset edullisen vaihtoehdon lyhyelle matkalle tai Oulun nähtävyyksiin tutustumiseen. Jos taas tähtäät pidemmälle matkalle kaupungin ulkopuolelle, vuokraa suurempi perheauto tai katumaasturi, joka vie sinut perille mukavasti.

Joustavat lyhyt- ja pitkäkestoiset vuokrausvaihtoehtomme, edullinen hinnoittelumme sekä ajoneuvovalikoimamme takaavat, että saat hyvän tarjouksen. Jotta kaikki sujuisi mukavasti, voit myös palauttaa ajoneuvon eri muualle kuin noutopaikkaan. Mitä vielä odotat?

Ajaminen Oulussa

Suomessa on yleisesti ottaen mukava liikkua autolla, sillä ruuhkia on vähän ja maisemat ovat kauniit. Muista ajaa oikealla ja ohittaa vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Valtaosa katupysäköinnistä Oulussa on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle.

Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla. Suomessa ei ole tulliteitä.

Tutustu Ouluun ja sen ympäristöön autolla

Suomen neljänneksi suurinta kaupunkia Oulua käytetään usein vain pysähtymispaikkana matkalla aina yhtä suosittuun Lappiin. Tämän kauniin kaupungin oma viehätysvoima kannattaa kuitenkin ottaa myös huomioon. Päivä tai kaksi kuluu helposti nauttien rennosta ilmapiiristä, Oulun ihastuttavasta merenrannasta, kauniista puistoista ja pohjoismaisesta designista. Etenkin Hupisaarten kaupunginpuistoon kannattaa tutustua. Voit kulkea pieneltä saarelta toiselle polkujen ja siltojen kautta ja nauttia matkan varrella museoista, kasvihuoneista ja kahviloista.

Oletko jo valmis lähtemään tien päälle vuokra-autolla? Kalajoen rannalle on noin kahden tunnin ajomatka, joten sinne kannattaa tehdä päiväretki. Hiekkarannoistaan tunnettu Kalajoki on suomalaisten suosima lomakohde, joka tarjoaa tuttuja ranta-aktiviteetteja, kuten uintia, snorklausta, surffausta ja kalastusta. Jos kuitenkin kaipaat vähän rauhallisempaa puuhaa, siirry nauttimaan kylpylästä ja saunasta.

Aivan jotakin muuta ja ainutlaatuista on tarjolla 90 minuutin päässä pohjoiseen, josta löydät Napapiirin ja voit vierailla Kemin Lumilinnassa. Tämä taianomainen linnaa muistuttava hotelli rakennetaan lumesta ja jäästä uudelleen joka vuosi, ja se pysyy pystyssä suunnilleen huhtikuuhun ja sulaa sitten pois. Yövy siellä, jos koet olosi rohkeaksi – huoneita ei nimittäin voida lämmittää ilmeisten syiden vuoksi, joten pysyt lämpimänä käpertymällä porontaljojen alle!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Oulu

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Oulu toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Oulu toimipisteestä.

Europcar Oulu on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Oulu toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.