Europcar

Autonvuokraus Tampereella

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Tampere

Autonvuokrauspisteet Tampereella

Vuokraa auto Europcarilta Tampereella

Tampere, Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki, sijaitsee kauniiden järvien ja vesistöjen rannalla. Monet turistit suuntaavat automaattisesti Helsinkiin, mutta Tampere tarjoaa mahdollisuuden kokea toisenlainen suomalainen kaupunki ja nauttia monista nähtävyyksistä ja tutustumiskohteista. Hyppää siis vuokra-autoosi ja valmistaudu nauttimaan matkasta!

Europcar-autonvuokrauskokemus Tampereella

Auton vuokraaminen Europcarilta Tampereella on helppoa ja mukavaa. Meillä on kaupungissa kolme vuokraustoimipistettä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Tampereen lentoaseman vuokraustoimipisteemme sopii mainiosti lentäen saapuville vieraille. Kaupungin keskustaan on vain alle puolen tunnin matka. Lentoasemalta pääsee kaupungin keskustan ja rautatieasemalle myös bussilla.

Kaupungin keskustan toimipisteemme sijaitsevat rautatieaseman lähellä, hyvien juna- ja tieliikenneyhteyksien lähellä.

Löydät joustavan autonvuokrauksemme laajasta merkki- ja mallivalikoimastamme matkaasi sopivan vuokra-auton. Aiotko nauttia Tampereen houkutuksiin parin päivän ajan? Pienet mallimme sopivat mainiosti kaupungin eri osiin tutustumiseen. Tekeekö mielesi hieman kauemmas? Suuremmissa malleissamme ja katumaastureissamme on tilaa koko perheelle ja kaikille matkatavaroille.

Joustavat lyhyen ja pitkän aikavälin vuokrausvaihtoehtomme sekä kilpailukykyiset hinnat ympäri vuoden varmistavat, että saat tarvitsemasi ratkaisut.

Ajaminen Tampereella

Tampereella on yleensä mukava ajaa, eikä teillä ole kovin paljon ruuhkaa. Aja oikealla ja ohita vasemmalta.

Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kun pysäköit kaupungissa, pysäköi aina vähintään viiden metrin päähän suojateistä ja risteyksistä. Pysäköinti kaupungin keskustassa on yleensä maksullista. Osta pysäköintilipuke automaatista ja laita se tuulilasin taakse. Joillakin alueilla pysäköinti on ilmaista, mutta tuulilasin taakse on laitettava saapumisajan ilmaiseva pysäköintikiekko.

Varo maaseudulla ajaessasi tietä ylittäviä hirviä, peuroja ja poroja. Soita hätänumeroon 112, jos ajat kolarin eläimen kanssa

Kun olet tottunut Tampereen liikennesääntöihin, voit nauttia matkastasi vuokra-autolla!

Tutustu Tampereeseen ja sen ympäristöön autolla

Tampere on vilkas kaupunki, jossa on lumoavia museoita, historiallisia kirkkoja, huvipuisto, Suomen vanhin sauna ja ihastuttavia puistoja. Se esittelee vierailijalle suomalaisen kaupungin parhaita puolia! Tämä kristallinkirkkaiden järvien ja vehreiden metsien keskellä sijaitseva kaupunki on ihastuttava vaihtoehto lyhyelle lomalle, etenkin silloin, kun lumi verhoaa kaiken taianomaiseen harsoon.

Oletko jo valmis lähtemään tien päälle vuokra-autolla? Helsinkiin on vain hieman yli kahden tunnin ajomatka. Helsinkiin voi tutustua hyvin hyppäämällä kesäviikonloppuisin Kauppatorin Havis Amandan patsaan luota lähtevän museoratikan kyytiin, joka vie matkustajat 20 minuutin kiertoajelulle tärkeimpien nähtävyyksien ja vierailukohteiden ympäri. Merinäköaloista voit nauttia rentouttavalla kävelyllä 7 km:n pituisella rantapolulla. Osta välillä jäätelö ja istahda katselemaan maailman menoa!

Kaipaatko vähän rauhallisempaa menoa? Porvoo on 190 km:n päässä Tampereelta sijaitseva viehättävä keskiaikainen kaupunki, joka hurmaa vanhanaikaisella charmillaan. Porvoon vanhan kaupungin punaisissa puurakennuksissa on lukuisia putiikkeja, kahviloita ja museoita. Täältä kannattaa napata kuva Instagramiin!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Tampere

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Tampere toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Tampere toimipisteestä.

Europcar Tampere on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Tampere toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.