Säästä aikaa

Yksinkertaisin tapa etsiä ja varata auto vain muutamassa sekunnissa milloin tahansa ja kaikkialla maailmassa 3 800 toimipisteeltämme yli 130 maassa: ready, steady, go!

Joustava

Räätälöidyn hallintapaneelin avulla näet kaikki tulevat varukset, vuokrausoppaan, sekä voit päivittää ja muokata varaustasi haluamallasi tavalla.

Digitaalinen polku

Vähemmän paperia, hauskempi ja nopeampi tie ajoneuvollesi: skannaa dokumenttisi, ota selfie, tee online check-in sovelluksen kautta ja säästät aikaa toimipisteellä.

 

Autojen ja pakettiautojen vuokraus on helppoa

Europcar-toimipisteet löydät helposti kaikkialla maailmassa kartan ja saapumisohjeiden avulla. Lajittele hakusi hinnan mukaan, ajoneuvoluokan mukaan tai käytä viimeistä hakua yhdellä napsautuksella. Käytä neuvoteltuja hintojasi ja räätälöi autosi tai pakettiautosi kattavilla lisävarusteilla ja -palveluilla. Seuraa Privilege-kanta-asiakasohjelmasi tilaa. Uuden sovelluksen avulla Europcar antaa sinulle kaiken vapauden.

badge_ios_en.png

Mikä on uutta ?

check

 Täysin uudistettu varausprosessi jokaista varauksen vaihetta varten 

check

 Asiakkaat voivat tuoda, hakea ja hallita varauksiaan sovelluksessa riippumatta niiden varauskanavasta

check Asiakkaat voivat luoda tai päivittää tilinsä 5 minuutissa ja näkevät kaikki tietonsa ja muokata niitä

check Asiakkaat voivat skannata ajokorttinsa ja vahvistaa sen selfiellä

check Asiakkaat voivat rekisteröityä online check-in -palveluun nopeuttaakseen aikaa toimispisteellä

 

... Autojen tai pakettiautojen vuokraus on vain muutaman painalluksen päässä Europcar-sovelluksella!

Valitse sinulle sopivin ajoneuvo

Valitse neliveto offroad-seikkailuun, matkusta ylellisesti tyylikkäässä Audissa tai löydä uusia nähtävyyksiä Volkswagenilla mukavasti matkustaen. Muutatko tai tarvitsetko pakettiautoa yrityksellesi? Valitse laajasta valikoimastamme paketti- ja kuorma-autoja. Yksisuuntainen OneWay-vuokraus tai pitkäaikainen minileasing: mikä tahansa tarve, meiltä löydät oikean ajoneuvon tarpeisiisi. Vältä paperityöt ja keskity matkaan Europcarilla.

badge_ios_en.png

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)