Sijaisautopalvelut

Huollon sijaisauto

Vakuutusyhtiövuokraukset

Europcarin 24 h sijaisautopalvelu tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiakas on lähes poikkeuksetta oikeutettu vakuutusyhtiön korvaamaan sijaisautoon ollessaan syytön osapuoli kolarin sattuessa. Vakuutusyhtiö korvaa huollon sijaisauton vuokrasta 94 %, huoltoleasing-autoissa 100 %. Saadaksesi sijaisauton huollon ajaksi sinun täytyy kirjallisesti selvittää vastapuolen vakuutusyhtiöön auton käyttötarve. Europcar auttaa tarvittaessa käyttötarveselvityksen tekemisessä.

Tulosta käyttötarveselvitys tästä (PDF)

Odotusautot

Ostaessasi uuden auton, omaksi tai työsuhdeautoksi, saatat joutua odottamaan autoa parista viikosta muutamaan kuukauteen. Europcar tarjoaa edullisilla odotusautohinnoilla uuden veroisen auton odotuksen ajaksi. Europcar on virallinen odotusautotoimittaja useille leasing- ja rahoitusyhtiöille.

Huollon sijaisautot

Onko auto sinulle työväline? Miten järjestät liikkumisesi, kun oma auto on huollossa? Vuokraamalla oman autosi huollon ajaksi sijaisauton Europcarilta, säästät aikaa, vaivaa ja useimmiten myös rahaa. Sijaisauto on odottamassa sinua huoltoliikkeessä ja pääset jatkamaan matkaasi. Teemme yhteistyötä lukuisten merkkihuoltojen ja merkkiriippumattomien henkilöautokorjaamojen kanssa. Sijaisauto toimitetaan Europcar paikkakunnilla veloituksetta valitsemaasi huoltokorjaamoon.

 

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää