Sijaisautopalvelut

Huollon sijaisauto

Vakuutusyhtiövuokraukset

Europcarin 24 h sijaisautopalvelu tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiakas on lähes poikkeuksetta oikeutettu vakuutusyhtiön korvaamaan sijaisautoon ollessaan syytön osapuoli kolarin sattuessa. Vakuutusyhtiö korvaa sijaisauton vuokrasta 94%, huoltoleasing autoissa 100%. Saadaksesi sijaisauton sinun täytyy kirjallisesti selvittää vastapuolen vakuutusyhtiöön auton käyttötarve. Europcar auttaa tarvittaessa käyttötarveselvityksen tekemisessä.

Tulosta käyttötarveselvitys tästä (PDF)

Odotusautot

Ostaessasi uuden auton, omaksi tai työsuhdeautoksi, saatat joutua odottamaan autoa parista viikosta muutamaan kuukauteen. Europcar tarjoaa edullisilla odotusautohinnoilla uuden veroisen auton odotuksen ajaksi. Europcar on virallinen odotusautotoimittaja useille leasing- ja rahoitusyhtiöille.

Huollon sijaisautot

Onko auto sinulle työväline? Miten järjestät liikkumisesi, kun oma auto on huollossa? Vuokraamalla autosi huollon ajaksi sijaisauto Europcarilta, säästät aikaa, vaivaa ja useimmiten rahaa. Sijaisauto on odottamassa sinua huoltoliikkeessä ja pääset jatkamaan matkaasi. Teemme yhteistyötä lukuisien merkkihuolto- ja merkkiriippumattomien henkilöautokorjaamojen kanssa. Toimitamme Europcar paikkakunnilla sijaisauton veloituksetta valitsemaasi huoltokorjaamoon.

 

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!

More information