Europcar

Autonvuokraus Rovaniemellä

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Rovaniemi

Autonvuokrauspisteet Rovaniemellä

Vuokraa auto Europcarilta Rovaniemellä

Napapiirillä sijaitseva Rovaniemi on Lapin, Suomen pohjoisimman maakunnan pääkaupunki. Se on tunnettu tietenkin siitä, että se on Joulupukin kotikaupunki. Monet aktiviteetit, kuten poroajelut, Santa Express ja Joulupukin Pajakylä keskittyvät joulukokemukseen, mutta kaupunki tarjoaa paljon muutakin. Vuokraamalla auton voit päättää itse ja nauttia vapaasti laajemman alueen tutkimisesta oman mielesi mukaan.

Europcar-autonvuokrauskokemus Rovaniemellä

Matkasi saa hyvän startin, kun vuokraat auton Europcarilta Rovaniemellä. Meillä on kaupungissa kolme vuokraustoimipistettä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Kaupungin keskustan toimipiste Valtakadulla sijaitsee 20 minuutin kävelyn päässä rautatieasemalta ja vain minuutin päässä bussiasemalta. Meillä on toimipiste myös rautatieasemalla etenkin kaupunkiin junalla saapuville matkustajille, jotka haluavat aloittaa matkan sujuvasti Rovaniemellä.

Lentoaseman vuokraustiskimme sijaitsee kätevästi terminaalissa. Lentoaseman ja kaupungin keskustan välillä on erinomaiset bussiyhteydet.

Olemme ylpeitä ystävällisestä, joustavasta palvelustamme. Pystymme vastaamaan lyhyt- tai pitkäaikaisiin vuokraustarpeisiisi päivä-, viikko- ja kuukausivuokrauksen avulla. Meillä on sinulle sopiva auto kompaktista Volkswagen Upista aina tilavaan Volkswagen Caravelleen tai jopa ylelliseen Audi Q5:een saakka.

Europcar auttaa sinut matkaan lähtöpaikastasi tai määränpäästäsi riippumatta.

Ajaminen Rovaniemellä

Aja Rovaniemellä tien oikeassa reunassa ja ohita vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä. Nopeusrajoitusta osoittavat liikennemerkit ovat pyöreitä ja niissä on punainen reuna.

Valtaosa katupysäköinnistä kaupungin keskustassa on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 1,70 euroa tunnissa. Auton voi siirtää toiselle samanhintaiselle pysäköintipaikalle samalla lipukkeella, jos pysäköintiaikaa on vielä jäljellä. Rautatieasemalla ja lentoasemalla noudatetaan erityisjärjestelyjä ja ?hintoja.

Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Tutustu Rovaniemeen ja sen ympäristöön autolla

Jos Rovaniemi tuo mieleesi vain Joulupukin, voit varautua yllätykseen! Jos käyt täällä joulukauden ulkopuolisena aikana tai olet saanut tarpeeksi joulupuuhista, tästä kauniista kaupungista ympäristöineen löytyy paljon muutakin nähtävää ja tehtävää.

Talvilajien harrastajat ihastuvat varmasti Rovaniemen alueen tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten murtomaahiihtoon ja lumikenkävaelluksiin. Laskettelua ja lumilautailua varten kannattaa suunnata 170 km pohjoiseen Leville, Suomen suurimpaan hiihtokeskukseen.

Monet toivovat näkevänsä revontulet edes kerran elämässään, ja ne ovatkin henkeäsalpaavan upea kokemus. Revontulia näkyy koko alueella, mutta niitä voi ihastella parhaiten alueella, jolla on vähiten valosaastetta. Saariselän Northern Lights Village sijaitsee kolmen tunnin päässä Rovaniemeltä pohjoiseen. Siellä voit asua lasikatollisessa luksusmökissä ja odotella revontulien ilmaantumista vuoteesi yläpuolelle lämpimässä ja mukavasti!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Rovaniemi

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Rovaniemi toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Rovaniemi toimipisteestä.

Europcar Rovaniemi on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Rovaniemi toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.