Näin Europcar Kausiauto toimii
Europcar Kausiauto
 
Joustavaa autoilua kiinteällä kuukausihinnalla
Räätälöi itsellesi sopiva kausi
 
Europcar Kausiauto on paras ratkaisu, kun haluat joustavan tavan autoilla. Ei pitkiä sitoutumisaikoja ja voit vaikka vaihtaa autoa helposti elämäntilanteesi mukaan. .
 
Kausiauto, projektiauto, reissuauto, odotusajan auto, loma-auto, minileasing, sijaisauto, vara-auto...
Nimityksiä joustavalle autolle ja sen käyttötarpeelle on varmasti yhtä monta erilaista kuin kuskejakin. Listasimme alle miksi Europcar Kausiauto on järkevä valinta.
 
Lue lisää, valitse autosi ja tilaa:
www.kausiauto.fi
 
 
 

 

home.pngTilaa auto kotiovellesi vaikka jo huomiseksi

Tilaa tänään ja saat auton seuraavana arkipäivänä valitsemaasi osoitteeseen.

 

freedom.pngKäytä autoa niin kauan kuin haluat

Aja niin monta kuukautta kuin tarvitset ja palauta auto, kun haluat. Palveluun sisältyy 2000 kilometriä kuukaudessa.

 

known_price.pngEnnakoitavat autoilun kulut 

Kiinteä kuukausihinta kattaa autoilun kulut huolloista vakuutuksiin. Huolehdit itse vain polttoaineesta. Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

 

trusted_car.pngLuotettava auto jokapäiväiseen käyttöön

Valitsitpa valikoimastamme minkä tahansa ajoneuvon, me huolehdimme siitä, että se toimii koko käyttösi ajan.

 
 

 

Helppo kuin vuokra-auto

Otimme kaikki vuokra-auton hyvät puolet ja laitoimme vielä päälle reilut ja läpinäkyvät vakuutukset. Europcar Kausiautoilu on kuin auton vuokrausta, paitsi että päätät itse koska haluat auton palauttaa. Vuokra-auton joustavuus on nyt sinun aikataulujesi mukaista.

 

Leasing edut ja hinnoittelu

Tuntuvatko leasing -sopimukset ikuisuuden mittaisilta? Europcar Kausiautossa et joudu sitoutumaan vuosiksi, sillä minimitilausaika on 1kk. Voit myös valita kolmen tai kuuden kuukauden aloituskauden, jolloin säästät kuukausihinnoissa. Palvelua voisi kutsua vaikka minileasingiksi. Autoilet ilman autoilun murheita, kuten huoltoja tai korjauksia, me hoidamme ne puolestasi. Saat siis kaikki leasing -edut, etkä joudu sitoutumaan pitkäksi ajaksi.

 

Turku, Helsinki, Tampere, Korvatunturi... Vuokraa missä vain.

Haluatko vuokrata auton alle vaikkapa Turussa? Onnistuu. Helsinki? Hoituu. Europcar Kausiauton saat koko valtakunnassamme, ainoana poikkeuksena on Ahvenanmaa. Auton vuokraus nopeasti sivuiltamme, toimitus helposti kotiovellesi.

 

Kaikkiin elämän autotarpeisiin

Europcar Kausiautosta voit vuokrata juuri tarpeisiisi sopivan auton. Valikoimissamme on niin henkilöautoja, farmariautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja. Vuokraa ensin vaikkapa kaupunkiajoon pikkuauto ja kun tulee tarvetta isommalle autolle, niin voit valita valikoimistamme vaikkapa pakettiauton ja vuokrata helposti sellaisen.

 

Turvallista auton vuokrausta

Joskus uusinkin tekniikka saattaa yllättäen pettää, mutta se ei tarkoita että jäisit pulaan. Europcar Kausiautoon kuuluu aina ympärivuorokautinen tiepalvelu joka kattaa koko maan. Rentoja kilometrejä ilman perinteisiä autoilun murheita.

 

Projektiauto työn pituuden mukaan

Mökkiprojekti? Isompi muutto? Käytä autoa juuri niin pitkään kuin tarve on. Europcar Kausiauto on täydellinen projektiauto, sillä sinun ei tarvitse murehtia liian nopeasta palautuspäivästä. Tämän vuokra-auton saa palauttaa, kun itselleen sopii ja mikä parasta, me myös haemme sen kotioveltasi.

 

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää