Europcar Vans

Pakettiautovuokraamo Dar es Salaam

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Dar es Salaam

Meiltä löydät laadukkaan ja laajan pakettiautovalikoiman yhdestä 2 toimipisteestä kapungissa Dar es Salaam. Mikäli etsit pakettiautovuokrausta kaupungista Dar es Salaam, hyvää tarjousta minibussista tai hyötyajoneuvoja, meiltä löydät laajan ajoneuvovalikoiman. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja. Hyödynnä Europcarin erinomaiset pakettiautotarjoukset ympäri vuoden Dar es Salaam Tansania.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Dar es Salaam

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Tansania

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Dar es Salaam toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Dar es Salaam toimipisteestä.

Europcar Dar es Salaam on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Dar es Salaam toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.