Enemmän joustavuutta          Liiku huolettomasti          Suunnittele matkasi

NAUTI PARHAASTA MATKAKOKEMUKSESTA

Nyt kun maailma kohtaa ennennäkemättömän terveyskriisin, olemme ottaneet käyttöön erityistoimenpiteitä turvallisen ja joustavan matkakokemuksen takaamiseksi.

 

safe-clean.png

 

"Safety Program", meidän prioriteettimme #1

"Ei kontaktia" -käytäntö

Toimipisteiden ja ajoneuvojen puhdistus ja desinfiointi

Sosiaalisen etäisyyden käytönnöt ja prosessit

 

 

Sinun ja työntekijöidemme turvallisuus on tärkein prioriteettimme.

ENEMMÄN JOUSTAVUUTTA

Europcar tarjoaa joustavan mahdollisuuden muokata varauksia sekä ilmaisen peruutuksen kaikille asiakkaillemme. Muuta varaustasi "Hallitse varauksia" -osiossa.

- muokkaa tai peruuta varauksesi helposti ja joustavasti

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME

SUOMI: 0200 12 154 tai sähköpostitse varaukset@europcar.fi

LIIKU HUOLETTOMASTI

Hyödy kontaktittomasta kokemuksesta.

Haluamme varmistaa puhtaan ja turvallisen vuokrauskokemuksen asiakkaillemme sekä huolehtia siitä, että puhdistuskäytäntömme ja -prosessimme ovat kaikissa tilanteissa parhaat mahdolliset.

 

 

contactless-journey-FI_version 2.png

Nouda, aja ja palauta ajoneuvosi turvallisesti.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme varmistaa puhtaan ja turvallisen vuokrauskokemuksen asiakkaan matkan ajan. Noudatamme tiukasti WHO:n ja paikallisten terveysviranomaisten suosituksia ja noudatamme parhaan luokan puhdistus- ja desinfiointikäytäntöjä.

key step_FI_version 2.png

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygienisyyden. Lisäksi toimipisteidemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen. Desinfioimme myös autonavaimen ennen sen luovuttamista asiakkaalle.
 
 
 
Voit katsoa videon myös täältä

 

SUUNNITTELE MATKASI

Säästä aikaa asemalla: vähemmän paperia ja nopeampi pääsy ajoneuvoosi!

- Luo ja vahvista tilisi tarkistamalla ajokorttisi

- Voit hallita online-sisäänkirjautumistasi ja talletustasi

- Sopimuksesi valmistellaan etukäteen

- Hae ja hallitse kaikkia varauksiasi milloin tahansa

Usein kysytyt kysymyset

 

Voinko ajaa Europcarin autolla punaisella merkitylle alueelle?

Isosta-Britanniasta vuokratulla autolla ei saa toistaiseksi matkustaa rajojen ulkopuolelle. Emme ota käyttöön uusia rajoituksia liittyen ajoneuvojemme käyttöön eri alueilla. Asiakkaiden on kuitenkin noudatatteva paikallisten viranomaisten ohjeita ja niiden määräämiä matkustusrajoituksia. 

Voinko liikkua ajoneuvolla missä tahansa Euroopan unioniin kuuluvassa valtiossa? Täytyykö minun ilmoittaa mihin maihin ajan?

Isosta-Britanniasta vuokratulla autolla ei saa toistaiseksi matkustaa rajojen ulkopuolelle. Emme ota käyttöön uusia rajoituksia liittyen ajoneuvojemme käyttöön eri alueilla. Asiakkaiden on kuitenkin noudatatteva paikallisten viranomaisten ohjeita ja niiden määräämiä matkustusrajoituksia. Yhdensuuntaisiin vuokrauksiin sovelletaan normaaleja vuokrausehtoja ja hintoja.

Voinko olla varma siitä, etten saa tartuntaa vuokra-autostanne? Oletteko ottaneet käyttöön erityistoimenpiteitä autojen valmistelussa vuokrauksiin?

Kaikki ajoneuvomme puhdistetaan ennen vuokrausta. Tämän lisäksi olemme tehostaneet puhdistuskäytäntöämme, johon kuuluu pintojen desinfiointi.

Mitä autonvuokraukselleni tapahtuu, jos epäilen saaneeni tartunnan tai minun on todettu saaneen COVID-19 -tartunnan ja joudun karanteeniin, samaan aikaan kun vuokraan auton teiltä?

Olemme täällä auttaaksemme sinua. Jos autosi vuokra-ajanjaksona epäilet saaneesi tartunnan ja joudut karanteenin, etkä siksi voi palauttaa vuokra-autoasi, ilmoita meille heti. Auto on asetettava yhdeksän päivän karanteeniin ja se pysyy sinulla, jotta tartuntariski olisi mahdollisimman pieni. Älä koske ajoneuvoon tänä aikana. Jos et ilmoita meille syytä, miksi autoa ei ole palautettu, joudumme mahdollisesti veloittamaan sinulta lisäpäivistä. Asian ilmoittaminen on tämän vuoksi tärkeää, jotta vältymme näiden lisäpäivien veloittamiselta.

Onko teillä vakuutusta, joka kattaa peruutukset ylivoimaisen esteen tai eristyksen vuoksi?

Asiakkaiden on otettava vakuutus mahdollisten riskien kattamiseksi.
Tilanteen vuoksi olemme kuitenkin ottaneet käyttöön uuden Safe & Flex -politiikan.
Europcar tarjoaa sekä joustavat muutosmahdollisuudet että veloituksettoman peruutusmahdollisuuden kaikille asiakkaillemme.

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)