Europcar Vans

Pakettiautovuokraamo Biel/Bienne

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Biel/Bienne

Meiltä löydät laadukkaan ja laajan pakettiautovalikoiman yhdestä 1 toimipisteestä kapungissa Biel/Bienne. Mikäli etsit pakettiautovuokrausta kaupungista Biel/Bienne, hyvää tarjousta minibussista tai hyötyajoneuvoja, meiltä löydät laajan ajoneuvovalikoiman. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja. Hyödynnä Europcarin erinomaiset pakettiautotarjoukset ympäri vuoden Biel/Bienne Sveitsi.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Biel/Bienne

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Sveitsi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Biel/Bienne toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Biel/Bienne toimipisteestä.

Europcar Biel/Bienne on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Biel/Bienne toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.