Europcar Vans

Pakettiautovuokraamo La Paz

 

Etsi toimipisteitä kaupungista La Paz

Meiltä löydät laadukkaan ja laajan pakettiautovalikoiman yhdestä 6 toimipisteestä kapungissa La Paz. Mikäli etsit pakettiautovuokrausta kaupungista La Paz, hyvää tarjousta minibussista tai hyötyajoneuvoja, meiltä löydät laajan ajoneuvovalikoiman. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja. Hyödynnä Europcarin erinomaiset pakettiautotarjoukset ympäri vuoden La Paz Bolivia.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa La Paz

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Bolivia

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar La Paz toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan La Paz toimipisteestä.

Europcar La Paz on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo La Paz toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.