Tutustu Europcarin monipuoliseen valikoimaan vuokrattavia pakettiautoja, kuorma-autoja ja hyötyajoneuvoja

Joskus auto ei vain ole tarpeeksi iso. Olet ehkä muuttamassa kotia tai toimistoa, tarvitset pakettiautoa työasioissa tai haluat kuljettaa suuria tavaroita tapahtumaan. Mikä tahansa syysi onkin, Europcarin paketti- ja kuorma-autovalikoima on luotettava ja turvallinen. Valitse monipuolisesta pakettiautojen merkki- ja tyyppivalikoimasta tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.
Lava-autosta suureen kuorma-autoon, valikoimamme kattaa yli 43 000 vuokrattavaa pakettiautoa yli 850 toimipisteessä ympäri maailmaa. Minkä tahansa kokoista ajoneuvoa etsitkin, meiltä löydät oikean vuokra-auton sinulle.

Vuokraa meiltä pakettiauto- ja kuorma-automerkkejä

Kaikki paketti- ja kuorma-automme ovat asiantuntijoiden huoltamia ja luotettavia. Merkkeihin kuuluu:
 • Peugeot
 • Renault
 • Iveco
 • Mercedes
 • Opel
 • Volkswage
Lue lisää

Minkä kokoisia pakettiautoja ja kuorma-autoja Europcar vuokraa?

Kun haluat vuokrata pakettiauton tai kuorma-auton työhön tai vapaa-aikaan, me autamme sinua. Europcarista voit vuokrata kuorma-auton koon mukaan, joten maksat vain tarvitsemastasi tilasta.
Tarjolla on lukuisia eri kokoisia pakettiautoja ja kuorma-autoja riippuen tarpeistasi. Tarvitset ehkä pakettiauton muuttoa varten, ostamiesi huonekalujen hakemiseen tai lemmikkieläimesi kuljetukseen uuteen kotiin!
Mikä vuokrattava paketti- tai kuorma-auto sopii parhaiten tarpeisiisi?
 • Pienet ja minipakettiautot alle 3 m³ kuormille – täydellinen kapeilla kaupunkikaduilla ajamiseen
 • Keskikokoiset pakettiautot 6–12 m³ – ihanteellinen yleiseen kuljetukseen ja lisämatkustajille
 • Suuret pakettiautot 14–20 m³ – runsaasti tilaa suuremmille kuormille
 • 3,5 tonnin kuorma-auto – kun tarvitset lisätilaa tai kuljetat tilaa vieviä tavaroita (edellyttää raskaan kaluston ajokorttia).
Tarvitsitpa pakettiautoa tai kuorma-autoa päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi tai pidempään, Europcar tarjoaa laajan ajoneuvovalikoiman ympäri maailmaa.
Lue lisää

Europcarin vuokraamat pakettiauto- ja kuorma-autotyypit

Selaa vuokrattavia pakettiautoja ja kuorma-autoja. Tarjoamme valikoiman erikokoisia ajoneuvoja tarpeidesi mukaan.
 • Lava-auto – täydellinen pienten kotien muuttamiseen tai pieniin yrityskuljetuksiin.  Tässä ajoneuvossa on täysipituinen tukiseinä, tilaa 2–3 henkilölle, ja sitä on miellyttävä ajaa.
 • Cargo-pakettiauto – leveämpi ja vakaampi pakettiauto sopii hyvin suurempien kuormien, kuten pyörien tai kalusteiden kuljettamiseen.
 • Laatikkomainen pakettiauto – erinomainen, kun haluat hoitaa muuton itse vuokraamatta muuttofirmaa. Ylimääräistä säilytystilaa ohjaamon yläpuolella ja jopa 1 tonnin hyötykuorma.
 • Lisäkuormaa tarjoava kuorma-auto – sopii moniin tarkoituksiin, kuten yritystarpeisiin, rakennusmateriaalien kuljettamiseen tai muihin raskaan kaluston tarpeisiin.
Lue lisää

Mitä kuorma-auto-ominaisuuksia tarvitset?

Jos haluat vuokrata kuorma-auton ominaisuuksien mukaan, meiltä löydät sopivan ajoneuvon. Valitse kätevien ja monipuolisten ominaisuuksien valikoimastamme, kuten nelivetoautot, automaattirekat, taitettavilla istuimilla varustetut kuorma-autot tai kuorma-autot suuremmalla ohjaamotilalla.
Lue lisää

Etsitkö pitkäaikaista pakettiauton tai kuorma-auton vuokrausta?

Kuorma-auton pitkäaikainen vuokraus on kiinnostavampaa, jos valitset yhden yrityksille suunnatuista pitkäaikaisista vuokrausratkaisuistamme. Vuokraa kuorma-auto tarvitsemasi käyttöajan perusteella.
Lue lisää

Supersite-toimipisteemme yrityksille

Europcarilla on ympäri Eurooppaa ja Australiaa 42 Supersite-toimipistettä, jotka ovat erikoistuneet pakettiautojen, kuorma-autojen ja erityisajoneuvojen vuokraustarpeisiin. Löydät kustakin Supersite-toimipisteestä koulutetut, pakettiautojen vuokrauspalveluihin erikoistuneet tiimit, joilla on käytännön kokemusta erityisajoneuvoista sekä tietämystä asiakkaiden vaatimuksista.
Lue Lisää