Minkä tyyppisiä pakettiautoja Europcar vuokraa?

Koska valikoimassamme on yli 43 000 hyötyajoneuvoa ympäri Eurooppaa ja Australiaa, olemme varmoja, että voimme toimittaa sinulle oikean tyyppisen pakettiauton sopimuksen mukaan. Meillä on uusimpia merkkejä ja malleja kustakin pakettiautotyypistä, lyhyen akselivälin ajoneuvoista suuriin cargo-pakettiautoihin. Missä ja milloin sitä tarvitsetkaan 856 toimipisteen verkostomme ansiosta, johon kuuluu 42 pakettiautoihin ja kuorma-autoihin erikoistunutta kansainvälistä Supersite-pistettä.

Lyhyen akselivälin pakettiauton vuokraus

On yleinen väärinkäsitys, että termi ”akseliväli” viittaisi hyötyajoneuvon pituuteen. Se ei pidä paikkaansa. Itse asiassa se liittyy etu- ja taka-akseleiden keskikohtien väliseen etäisyyteen.
Lyhyen akselivälin pakettiauto on käytännöllinen kuorma-ajoneuvo, jonka kuormauskapasiteetti on enintään 6 m³. Siinä on täyden leveyden tukiseinä, joka erottaa kuormaustilan ohjaamosta. Ohjaamossa on tilaa 2–3 henkilölle. Nämä monipuoliset ja pienemmät pakettiautot tuntuvat urheilullisemmilta verrattuna niiden suurempiin vastineisiin. Niitä on helpompi ajaa ja pysäköidä kapeilla kaupunkikaduilla paremman kääntöympyrän ansiosta, minkä vuoksi ne ovat erinomainen vaihtoehto kaupungin sisällä liikkumiseen ja kodinkoneiden ja suurten tavaroiden kuljettamiseen tai toimittamiseen.
Suosittuja Europcarista saatavia lyhyen akselivälin pakettiautomerkkejä ovat:
  • Renault Kangoo
  • Renault Traffic
  • Volkswagen Caddy
Lue lisää

Pitkän akselivälin pakettiauton vuokraus

Pitkän akselivälin ajoneuvot ovat hyötyajoneuvoja, joiden kuormauskapasiteetti on 8–14 m³. Pidemmän akselivälin pakettiautoissa on enemmän tilaa noudettaville tai toimitettaville tavaroille, kuten pyörille tai suurille kalusteille. Ne ovat myös vakaampia suuremman tien kosketuspinnan ansiosta ja tarjoavat tasaisemman ajokokemuksen kuoppaisilla teillä. Paljon logistiikka-alalla käytettyjen pitkän akselivälin ajoneuvojen huomattava kapasiteetti tarkoittaa, että voit optimoida ajoajan tiellä ja tehdä työsi valmiiksi.
Näiden syiden vuoksi pitkän akselivälin pakettiautot ovat suosittu vaihtoehto muuttoon tai tilaa vievien tavaroiden kuljettamiseen. Europcarin autokannassa on erilaisia pitkän akselivälin malleja:
  • Iveco Transporter
  • Mercedes Sprinter
  • Peugeot Boxer
Lue lisää

Muuttopakettiauton vuokraus

Muuttoautot ovat hyötyajoneuvoja, joilla on monipuoliset käyttömahdollisuudet. Ne ovat riittävän suuria sekä kodin muuttoon että yrityksen tuotteiden kuljetukseen. Yli 2 litran turbomoottorit takaavat, että ajoneuvot kestävät jopa 1 tonnin hyötykuorman. Muuttopakettiauton takana ei ole pyörän kaaria, jotka veisivät arvokasta tilaa. Lisäksi ohjaamon yläpuolella on ylimääräistä säilytystilaa esimerkiksi vaatekasseille tai kevyille tavaroille.
Tämä on suurin pakettiautotyyppi, jota voi ajaa tavallisella ajokortilla. Sen ajaminen on samanlaista kuin normaalin henkilöauton, ja siinä on perusohjaimet, kuten kaasupoljin, kytkin, vaihteet sekä kaksi suurta sivupeiliä, jotka tekevät ajamisesta miellyttävää.
Muuttoautot ovat erittäin suosittuja suurten kalusteiden, kuten vaatekaappien, pianon tai suurten kodinkoneiden, kuten jenkkijääkaapin, toimistokalusteiden jne. kuljettamiseen. Jos olet huolissasi tavaroiden painosta, vuokraa takahissillä varustettu muuttopakettiauto, kuten Iveco Daily tai Peugeot Boxer.

Kippiauton vuokraus

Kippiauto on raskas ajoneuvo, jonka takaosassa on kippirunko. Kippiautoiksi tai avolava-autoiksi kutsuttavia ajoneuvoja käytetään usein rakennus- ja maisemointiprojekteissa. Tarvitsitpa kippiautoa pihajätteen tai maisemointimateriaalin kuljettamiseen tai hävittämiseen kotona tai ammatillisessa käytössä, näiden mallien tarjoama ainutlaatuinen liikkuvuus voi olla elintärkeää työllesi tai yrityksesi toiminnoille.
Europcar tarjoaa erimallisia lava-autoja ensiluokkaisilta valmistajilta:
  • Ford Transit
  • Mercedes Sprinter
  • Peugeot Boxer
Niissä kaikissa on 2–3 hengen ohjaamo ja enintään 3,5 tonnin kuormauskapasiteetti.

Pakettiauton vuokrausratkaisut yrityksille

Oletko kauppias tai tarvitsetko pakettiautoa kaupallisiin toimintoihisi? Tutustu Europcarin pakettiauton vuokrausratkaisuihin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa yrityksille tarkoitetuilla pakettiauton tai autonvuokrausratkaisuilla
Lue lisää