Minkä kokoisia pakettiautoja ja kuorma-autoja Europcar vuokraa?

Euroopan johtava autonvuokrausyritys Europcar tarjoaa myös vuokralle eri kokoisia pakettiautoja ja kuorma-autoja vankan 856 toimipisteen verkostonsa kautta Euroopassa ja Australiassa. Pitkistä matkoista suuriin kuormiin, pakettiauton vuokraus Europcarin kanssa auttaa saamaan työsi tehtyä. Meillä on erilaisia merkkejä ja malleja pienistä pakettiautoista mukaviin minibusseihin, tehokkaisiin nelivetoautoihin tai tilaviin laatikkomallisiin pakettiautoihin, jotka sopivat muuttoautoiksi. Ajoneuvojemme kuormauskapasiteetti ilmaistaan kuutiometreissä.

Pienet pakettiautot

Pienet pakettiautot 3–6m³ kuormauskapasiteetilla

Nämä pienet ja kompaktit pakettiautot ovat suosittu vuokra-autovalinta kaupunkikäyttöön pienien mittojensa ja helpon pysäköintiominaisuutensa ansiosta. Ajoneuvoihin mahtuu kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Tämän kokoinen pakettiauto sopii hyvin parin keittiölaitteen (astianpesukone, jääkaappi, hella) tai pienempien kalusteiden, kuten ruokailupöydän tuolien tai lipastojen laatikoiden, kuljettamiseen. Ajoneuvoon voi myös mahtua 8–12 muuttolaatikkoa riippuen niiden koosta.
Pienet pakettiautomallit ja merkit, joita Europcar vuokraa useimmin, ovat VW CADDY Transporter, Renault Kangooor ja Opel Combo

Keskikokoiset pakettiautot

Keskikokoiset pakettiautot 8–12m³ kuormauskapasiteetilla

8–12 m³ kuormauskapasiteetin pakettiautot ovat sopivan kokoisia tavaroiden toimittamiseen, kaupallisiin ja muihin tarkoituksiin. Näissä monipuolisissa ja polttoainetehokkaissa pakettiautoissa on laaja valikoima ominaisuuksia ja varusteita, jotka takaavat ajajan turvallisuuden ja mukavuuden: suurin osa malleista on varustettu kojelaudan tietokoneella, korkeussäädettävillä istuimilla ja ohjauspyörällä tai vakionopeussäätimellä. Näissä keskikokoisissa pakettiautoissa on myös enemmän päätilaa, yleensä vähintään 1,4 m, tai korkeampi kattomalli, mikä tarkoittaa, että voit kuljettaa korkeampia tavaroita pystysuunnassa. Vaihtoehtoisesti autoon tulisi mahtua useita kymmeniä muuttolaatikoita, jos ne on pinottu kunnolla, joten ajoneuvo sopii myös yksiön tai pienen asunnon muuttoon.
Suosituimmat vuokrattavat keskikokoiset pakettiautomme ovat Peugeot Boxer, Iveco-pakettiautot tai Renault Master.

Suuret pakettiautot

Suuret pakettiautot, alkaen 14 m³ kuormauskapasiteetilla ja pienet kuorma-autot, enintään 20 m³ kuormauskapasiteetilla

Muutatko uuteen taloon? Muutatko pienen liikkeesi isompiin tiloihin? Tarvitsetko suurta hyötyajoneuvoa, johon mahtuu kaikki kalusteesi ja muuttolaatikkosi? Suuret 14 m³ pakettiautomme on varustettu tilavalla kapasiteetilla, mikä riittää muuttotarkoituksiin ja pitää kustannukset alhaisina.
Ohjaamossa on tilaa 3 henkilölle, ja ne on suunniteltu mukaviksi. Niissä on täyden leveyden tukiseinä, ja takaosassa on kiinnityspisteet tavaroiden turvallisen kuljetuksen takaamiseksi. Suuret pakettiautot sopivat pienten talojen muuttoon tai suurten tavaroiden, kuten pianon, suurten mattojen tai kalusteiden ja monien laatikoiden, kuljettamiseen.
Tätä hyötyajoneuvoluokkaa voi ajaa tavallisella ajokortilla.
Europcarin pakettiautokantaan kuuluvat Mercedes Sprinter, Citroen jumper takahissillä tai pieni Iveco daily -rekka, jonka kuormauskapasiteetti on 20 m³.

Kuorma-auton vuokrausratkaisut yrityksille

Oletko kauppias tai tarvitsetko pakettiautoa tai pientä kuorma-autoa kaupallisiin toimintoihisi? Tutustu Europcarin pakettiauton vuokrausratkaisuihin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa yrityksille tarkoitetuilla pakettiauton tai autonvuokrausratkaisuilla
Lue lisää