Milloin vuokrata pakettiauto tai kuorma-auto Europcarilta?

Pakettiauton tai pienen kuorma-auton vuokraaminen voi olla hyvä ratkaisu, kun oma autosi ei vain ole tarpeeksi suuri. Jos olet muuttamassa uuteen kotiin, kuljetat suuria tavaroita tai matkustat ystäväporukan kanssa, voi pakettiauton vuokraus on joustavampi kuljetustapa, joka säästää aikaasi ja rahojasi. Voit vuokrata ajoneuvon lyhyeksi tai pitkäksi aikaa.

Muuttoauto: vuokraa pakettiauto, kun haluat muuttaa vaivattomasti

Muutto uuteen kotiin voi olla jännittävä, mutta myös stressaava ja kallis kokemus. Jos perheesi tai ystäväsi voivat auttaa sinua muutossa, pakettiauton vuokraaminen ammattimuuttofirman tilaamisen sijaan voi tulla kolme kertaa halvemmaksi. Lisäksi voit muuttaa tavarasi omaan tahtiin yhdellä kertaa.
Voit vuokrata tarpeisiisi sopivan pakettiauton niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset. Meiltä löydät laajan valikoiman eri kokoisia ja mallisia pakettiautoja. Sen jälkeen voit järjestää muuttosi helpommin, ja sinulla on tarpeeksi aikaa pakata, purkaa ja pakata uudelleen ilman ammattimaisen muuttofirman sanelemaa tarkkaa aikataulua.
Kun olet vuokrannut pakettiauton, soita kavereille, pakkaa tavarat valmiiksi, laita kissasi tai koirasi kuljetuslaatikkoon ja aloita muutto! Löydät arvokkaita pakkaamisvinkkejä muutto-oppaastamme
Lue lisää

Vuokraa Transit-pakettiauto raskaiden ja isojen tavaroiden kuljettamiseen

Haluatko hakea kirpputorilta unelmiesi antiikkilipaston? Tai haluatko viedä kuntoilulaitteitasi tai pianosi loma-asunnollesi? Välttämättä mikään näistä tilaa vievistä tavaroista ei mahdu omaan autoosi, joten pakettiauton vuokraaminen näiden suurten kuormien kuljettamiseen on kätevin ja turvallisin ratkaisu. Noudattamalla asianmukaisia kuormaus- ja purkutekniikoita maksimoit tilan ja pienennät tavaroiden vahingoittumisriskiä kuljetuksen aikana. Tarkista vinkkimme pakettiauton tehokkaaseen kuormaamiseen
Lue lisää

Lomamatka lukuisten matkalaukkujen kanssa? Vuokraa pakettiauto tai minibussi

Oletko suunnitellut automatkaa tänä kesänä kavereiden kanssa? Vai oletko lähdössä hiihtolomalle perheen kanssa, mukanasi kaikki hiihtovälineet? Suurikokoisten matkalaukkujen kuljetus lentokentälle ja lentokentältä loma-asunnolle voi olla epämiellyttävä kokemus, ellet sitten vuokraa pientä pakettiautoa tai 7-paikkaista autoa tehdäksesi matkanteosta sujuvampaa. Näin pääset lomafiilikseen mahdollisimman nopeasti.
Tutustu Europcarin laajaan valikoimaan pakettiautoja ja jopa 9-paikkaisia ajoneuvomalleja
Lue lisää

Pakettiauton vuokrausratkaisut yrityksille

Tarvitsetko pakettiautoa tai pientä kuorma-autoa yrityksellesi? Tutustu Europcarin yrityksille tarkoitetuille pakettiauton vuokrausratkaisuihin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa.
Lue lisää