Tutustu kaikkiin eri tuotteisiin, joista voit hyötyä, kun vuokraat pakettiauton tai kuorma-auton Europcarista

Yli 60 vuoden kokemuksellamme autonvuokrausalalla voit luottaa meihin. Me teemme vuokrauskokemuksestasi yksinkertaisempaa ja vaivattomampaa. Meillä on laaja valikoima uusimpia pakettiauto- ja kuorma-automalleja, joita vuokraamme joustavilla self-drive-ratkaisuilla lyhyemmäksi ja pidemmäksi aikaa.
Europcar tarjoaa järkeviä pakettiauton ja kuorma-auton vuokrausratkaisuja, joiden ansiosta saat työsi tehtyä, olit sitten muuttamassa uuteen kotiin tai viemässä lastasi uudelle opiskelupaikkakunnalle, noutamassa kotiin suurikokoista ostosta tai viemässä piharoskia kaatopaikalle. Tutustu Europcarin pakettiauto- ja kuorma-autotuotteisiin, joista voit valita kaikki omiin tarpeisiisi sopivat.

Pakettiauton jättäminen eri toimipisteeseen: nouto pisteeseen A, palautus pisteeseen B

Täyden joustavuuden ja mukavuuden takaamiseksi voit noutaa vuokraamasi pakettiauton tai kuorma-auton yhdestä 856 toimipisteestämme Euroopassa ja Australiassa ja palauttaa sen vuokrausajan jälkeen eri Europcar-pisteeseen. Näin sinun ei tarvitse palauttaa autoa alkuperäiseen noutopaikkaan, mikä säästää aikaasi.

Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus: Aja yhdestä kaupungista toiseen todella edulliseen hintaan!

Europcarin on usein vietävä tietty ajoneuvo (henkilöauto tai pakettiauto) toiseen toimipisteeseen seuraavaa vuokrausta varten tai jotta voimme palauttaa sen valmistajalle. Jos tarvitset pakettiautoa yhdeksi päiväksi eikä pakettiauton mallilla ole suurta väliä, yhdensuuntainen vuokrausratkaisumme on tehty sinulle. Kaikki ajoneuvomme ovat erinomaisessa kunnossa, joten Europcarin autot tarjoavat aina laadukkaan ajokokemuksen. Jos sinua kiinnostaa yhden pakettiautomme vieminen paikasta toiseen, saat sen 24 tunniksi käyttöösi. Hintaan kuuluu kilometrikorvaus sekä perusvakuutuksemme, mikä pienentää omavastuutasi, mikäli ajoneuvo vahingoittuu. Voit hankkia lisävakuutuksen vuokrauspisteessä halutessasi.

Toimitus ja nouto: pakettiautojen toimitus- ja noutopalvelu

Toimitus- ja noutopalvelumme tarjoaa sinulle ylimääräistä mukavuutta. Palvelumme tuo vuokra-autosi luoksesi, jolloin sinulla on enemmän aikaa valmistella tavarasi ja matkalaukkusi ja hoitaa lapsesi matkakuntoon ennen lähtöä. Osana ”turvallisuusohjelmaamme” ja ylläpitääksemme sosiaalisen etäisyyden sääntöjä olemme ottaneet käyttöön tämän lisäpalvelun, jossa sinun ei enää tarvitse tulla vuokrauspisteeseemme, vaan voit vain noutaa pakettiauton avaimet suoraan pysäköintialueelta. Näin vähennämme ajoneuvon ja avainten kanssa kosketuksissa olevien ihmisten määrää. Yksi tiimimme jäsenistä odottaa sinua paikalla ja luovuttaa sinulle ajoneuvon avaimet ja vuokrasopimuksen.

Joustava pitkäaikainen pakettiauton vuokraus

Europcar tarjoaa pitkäaikaista pakettiauton vuokrausta, jos tarvitset pakettiautoa ilman monimutkaisia sopimuksia tai liisauksen edellyttämää pitkää sitoutumista. Voit vuokrata pakettiauton useiksi viikoiksi ja enintään 24 kuukaudeksi joustavalla tavalla ja aina samalla laadukkaalla palvelulla, jota voit Europcarilta odottaa. Tutustu pitkäaikaisiin pakettiauton vuokrauspalveluihimme ja löydä ratkaisu, joka sopii tarpeisiisi, olit sitten yksityinen asiakas tai ammattilainen