Mitä pakettiautoja voit vuokrata Europcarilta?

Europcar, autonvuokrauksen johtava yritys Euroopassa, tarjoaa vuokralle myös laajan valikoiman paketti- ja kuorma-autoja vankan 856 toimipisteen verkoston kautta Euroopassa ja Australiassa. Oli kyseessä sitten pitkä matka ja suuret kuormat, Europcarin pakettiauton vuokrauspalvelulla saat hommat hoidettua. Meillä on malleja ja merkkejä pienistä pakettiautoista mukaviin minibusseihin tai tilaviin muuttoautoihin.
Paketti- ja kuorma-autovalikoimamme koostuu parhaiden ja luotettavien valmistajien uusista malleista, joita on helppo ajaa:
  • Peugeotin lukuisat mallit, kuten Boxer, Partner, Expert
  • Renault: Kangoo, Trafic, Master
  • Iveco: Daily, takaluukulla ja tuplaohjaamolla
  • Mercedes: Citan, Sprinter, Vito
Europcar tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata paketti- tai kuorma-autosi tyypin tai koon mukaan riippuen tarpeistasi.

Tutustu joustaviin pakettiauton vuokrausratkaisuihimme

Täyden mukavuuden ja joustavuuden takaamiseksi voit vuokrata pakettiauton yhdeksi tunniksi, yön yli tai kuukaudeksi; voit lisätä kuljettajia; ja voit hakea auton yhdestä toimipisteestä ja palauttaa sen eri toimipisteeseen.
Tutustu joustaviin vuokrauspaketteihin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa rehellisillä hinnoilla ja laadukkailla palveluilla, jotta saat työsi tehtyä ilman stressiä.
Lue lisää

Kuorma-auton vuokrausratkaisut yrityksille

Oletko kauppias tai tarvitsetko pakettiautoa tai pientä kuorma-autoa kaupallisiin toimintoihisi? Tutustu Europcarin pakettiauton vuokrausratkaisuihin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa yrityksille tarkoitetuilla pakettiauton tai autonvuokrausratkaisuilla
Lue lisää