Mitä lisäpalveluja voit lisätä pakettiauton vuokraukseen Europcarilla?

Europcar tarjoaa laajan valikoiman lisäpalveluja, joita voit lisätä pakettiauton vuokrausvaraukseen saadaksesi kaiken hyödyn vuokrauskokemuksestasi. Saataviin lisäpalveluihin kuuluvat ylimääräinen kuljettaja, turvapaketit, täyden tankin vaihtoehto, GPS:n vuokraus tai jopa räätälöidyt pakettiautoratkaisut yrityksille, jotka etsivät heidän tarpeisiinsa mukautettuja hyötyajoneuvoja.

Lisäkuljettaja

Vuokratun pakettiauton lisäkuljettaja (tai -kuljettajat) voi helpottaa suuresti pääkuljettajasi painetta ja tekee kotisi muutosta tai pitkästä ajomatkasta miellyttävämpää. Ja jos muuttomatka on pitkä tai kuljetat tilaa vieviä tavaroita, voit pitää vähemmän pysähdystaukoja ja pääset määränpäähäsi turvallisemmin ja kaksi kertaa nopeammin.

Vuokrapakettiauton lisäturvapaketit

Riippuen tarpeistasi Europcar tarjoaa sinulle erilaisia pakettiauton vuokrauksen lisäturvapaketteja, joko pienemmällä omavastuulla tai täysin ilman omavastuuta.
Valitse lisäturvapakettien valikoimastamme sinulle sopivin omavastuun laskemiseksi:
  • Perus-lisäturva – kattaa varkaudet ja kolarivahingot
  • Medium-lisäturva – varkaus, kolarivahingot sekä tuulilasi-, peili-, ajovalo- ja rengasvahingot sekä henkilökohtaiset loukkaantumiset (*)
  • Premium-lisäturva – sisältää kaikki yllä mainitut sekä henkilökohtaiset tavarat (*) ja mahdollisuuden laskea omavastuu nollaan
(*) ei saatavilla Isossa-Britanniassa

Täyden tankin vaihtoehto

Huoltoaseman löytäminen pitkän ajomatkan jälkeen voi olla hankalaa, joten Europcar tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa täysi polttoainetankki etukäteen alennettuun litrahintaan, kun palautat ajoneuvon tyhjällä tankilla. Näin voit maksaa polttoaineen etukäteen, eikä sinun tarvitse enää huolehtia siitä jälkeenpäin. Täyden tankin vaihtoehto antaa sinulle myös muutaman lisäminuutin tien päällä. Voit valita tämän vaihtoehdon tehdessäsi varauksen verkossa tai pyytää lisätietoja valitsemastasi vuokraustoimistosta. Muista tarkastaa ehdot ennen varausta.

Vuokraa hyötyajoneuvo GPS-laitteella

GPS-laitteesta on aina hyötyä pakettiautoa ajaessa, olit sitten muuttamassa uuteen kotiin alueella, jota et vielä tunne, tai viemässä tavaraa tiettyyn osoitteeseen. GPS-laitetta käyttämällä löydät määränpääsi vaikeuksitta ja voit keskittyä täysillä ajamiseen.

Räätälöidyt pakettiautoratkaisut yrityksille

Europcarissa tiedämme, että yksi koko ei sovi kaikille, erityisesti, kun puhutaan pakettiautojen vuokrauksesta. Ajoneuvojen suunnittelusta ja mukauttamisesta asiakkaiden omiin väreihin ja tyyliin sekä vetokoukun tai hyllyjen kiinnittämisestä vilkkujen, altaiden, lukkojen, telematiikan tai jopa inverttereiden käyttöönottoon, me mukautamme hyötyajoneuvot yritystarpeidesi mukaan. Kalustosi koosta riippumatta voimme toimittaa tyyli- ja hintatietoisia ratkaisuja.