Europcar Vans

Pakettiauton vuokraus Vantaalla

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Vantaa

Pakettiauton vuokrauspisteet Vantaalla

Vuokraa pakettiauto Europcarilta Vantaalla

Onko mummo vaihtamassa pienempään asuntoon? Lähteekö nuori opiskelemaan? Vai muutatko itse suurempaan asuntoon? Tavarat kulkevat helposti Europcar Vantaalta vuokratulla pakettiautolla.

Tavaroiden kuljettaminen tai uuden hankinnan noutaminen kotiin käy sujuvasti vuokrapakettiautolla. Anna siis meidän auttaa sinua joustavalla pakettiauton vuokrauksella, kun sinulla on suurempaa kuljetettavaa. Ajoneuvovalikoimamme vaihtelee pienestä Volkswagen Caddysta tilavaan Volkswagen Crafteriin.

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ympäri vuoden ilman piilokuluja – ei siis ikäviä yllätyksiä. Joustavien lyhyt- ja pitkäaikaisen vuokrauksen vaihtoehtojen ansiosta voit käyttää autoa niin pitkään kuin tarpeen.

Pakettiauton voi noutaa vuokraustoimipisteestä helposti ja mukavasti. Toimipisteemme sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Vantaan keskustasta ja puolen tunnin päässä Helsingistä, ja läheltä kulkeva E18-tie vie sinut laajempaan tieverkkoon.

Selvitä, kuinka helppoa ja edullista on pakettiauton vuokraus Europcarilta Vantaalla.

Muutto Vantaalla

Muutossa riittää suunniteltavaa ja mietittävää, olipa sitten kyse muutosta suurempaan tai pienempään asuntoon tai uudelle paikkakunnalle. Anna Europcarin poistaa osa stressistä joustavan, mutkattoman pakettiauton vuokrauksen avulla. Pakettiauton vuokraaminen on tavaroiden kuljettamiseen helppo ja edullinen ratkaisu, jossa sinä itse teet päätökset.

Vantaalta Varkauteen tai peräti Vuotsoon asti – Europcarin vuokrapakettiauto vie sinut perille vaivatta.

Pienten, keskikoisten ja suurten pakettiautojen vuokraus

Olipa kyseessä sängyn kuljetus aivan lähistölle tai kokonaisen talon kalusteiden siirtäminen toiselle puolelle maata, vuokrapakettiautojen valikoimamme tarjoa sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Autamme sinua viemään tavarasi mahdollisimman helposti pisteestä A pisteeseen B.

Löysitkö edullisen huonekalun, joka täytyisi nyt viedä kotiin? Volkswagen Caddy on pienten esineiden kuljetukseen sopiva pienikokoinen malli, jolla on helppo liikkua kaupungin kaduilla. Jos tuli tuhlattua vähän enemmänkin, Volkswagen Transport tai Crafter ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja. Ja jos autoon pakataan koko koti, Crafter Cityliner voi jopa 21 m3:n tilavuutensa ansiosta olla juuri oikea keino päästä uuteen alkuun.

Enää ei ole mitään syytä lykätä työtä, sillä pakettiauton vuokraaminen Europcar Vantaalta on helppoa ja kätevää!

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Vantaa

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Vantaa toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Vantaa toimipisteestä.

Europcar Vantaa on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Vantaa toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.