Europcar Vans

Pakettiautonvuokraus Espoossa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Espoo

Pakettiauton vuokrauspisteet Espoossa

Vuokraa pakettiauto Europcarilta Espoossa

Enää ei löydy tekosyytä lykätä muuttohommia. Älä enää yritä tunkea irtaimistoa tai ostoksia autoosi, vaan vuokraa pakettiauto Europcarilta Espoossa ja kuljeta tavarat helposti! Olipa kyseessä kaapin siirto lähistölle, pöydän kuljettaminen Rovaniemelle saakka tai vaikka asunnonvaihto, työ sujuu helpommin, kun vuokraat pakettiauton Espoossa.

Tavaroiden siirto Ouluun tai Outokumpuun, nurkan taakse tai maan halki – Europcarin pakettiauton vuokraus auttaa. Meillä on kaksi pakettiautojen vuokrauspistettä, jotka molemmat sijaitsevat kätevästi 15 minuutin päässä lounaaseen kaupungista, lähellä kantatie 51:tä. Joustavat lyhyt- tai pitkäkestoiset vuokrausratkaisumme sekä kilpailukykyinen hinnoittelu ympäri vuoden takaavat, että saat hyvän tarjouksen.

Tarvitsetko auton vain menomatkalle? Ei hätää! Voit palauttaa vuokrapakettiauton määränpääsi lähellä sijaitsevaan Europcarin toimipisteeseen. Voit olla varma, että teemme vuokrauskokemuksestasi helpon ja mutkattoman.

Muutto Espoossa

Oletko muuttamassa aivan lähistölle vai paljon kauemmas? Suurempaan, pienempään tai vain huvin vuoksi? Ehkä muutat työn perässä. Pakettiauton vuokraus on syystä riippumatta joustava ja edullinen tapa muuttaa kaikki kodin tavarat. Laajasta valikoimastamme löytyy juuri sinulle sopiva pakettiauto kuljetustarpeesta riippumatta.

Pienten, keskikoisten ja suurten pakettiautojen vuokraus

Valikoimastamme löytyy jokaiseen työhön sopiva vaihtoehto – pieni pakettiauto, suuri kuorma-auto tai jotain siltä väliltä.

Pitäisikö sinun käydä hakemassa uusi kylpyamme? Kokeile kevyitä pakettiautojamme, kuten Volkswagen Caddya, joka sopii hyvin pienen kuorman kuljettamiseen. Jos sen sijaan kuljetettavana on kokonainen kylpyhuone, valitse sopiva vaihtoehto laajasta valikoimasta keskikokoisia pakettiautoja ja kuorma-autoja. Saat kaiken tarpeellisen mahtumaan kyytiin vaikkapa Volkswagen Transporteriin.

Jos kuljetustarpeesi on vieläkin suurempi, meillä on jopa 21 m3:n pakettiautoja, joihin mahtuvat jo koko talon tavarat!

Mitä vielä odotat? Enää ei ole mitään syytä lykätä työtä, sillä pakettiauton vuokraaminen on helppoa ja kätevää!

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Espoo

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Espoo toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Espoo toimipisteestä.

Europcar Espoo on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Espoo toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.