Europcar stations

Helsinki Herttoniemi henkilö- ja pakettiautovuokraamo

 
mekaanikonkatu 10, vw center,
00880 helsinki
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 60º 12' 10.44" I : 25º 2' 42.36"

Vuokraa henkilö- tai pakettiauto toimipisteestä Helsinki Herttoniemi

Helsingin Herttoniemen Europcar-toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Itä-Helsingissä kätevästi vilkkaan Itäväylän varrella. Toimipisteestä on hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan, Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä itäiselle Uudellemaalle. Lentokentälle on matkaa 23 kilometriä. Toimipisteelle pääsee kätevästi linja-autolla tai metrolla. Lähin metropysäkki on kävelymatkan päässä Siilitiellä.

Tutustu kaupunkiin Helsinki Herttoniemi ja sen lähiympäristöön autolla

Herttoniemi sijaitsee Itä-Helsingin ytimessä. Kasvava kaupunginosa tarjoaa lukuisia palveluja.

Meri on tärkeä elementti kaupunginosaa. Herttoniemestä on lyhyt matka meren rantaan, josta löytyy lukuisia hiekkarantoja ja rantasaunoja. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevasta Kruunuvuorenrannasta lähtee lauttoja Helsingin edustalla sijaitseviin kauniisiin saariin. Laajasalon ja Vuosaaren rannoilla on mukava kävellä ja nauttia virkistävästä meri-ilmasta.

Herttoniemenrannassa on yksi Itä-Helsingin vanhimpiin kuuluvista kartanoista. Kartanon museo on auki vieraille kesäisin. Kartanon puisto on miellyttävä keidas keskellä vilkasta kaupunkia.

Herttoniemestä on 4 km matkaa Itäkeskukseen, jossa sijaitsee Kauppakeskus Itis. Itiksessä voi viettää koko päivän ostoksia tehden tai nauttien baarien, kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta. Kauppakeskuksessa on myös elokuvateatteri.

Herttoniemestä länteen sijaitsevasta Kulosaaresta pääsee sillan yli Helsingin eläintarhaan Korkeasaareen. Korkeasaaren kupeessa sijaitsee myös Seikkailupuisto Korkee, jossa on eritasoisia köysiseikkailuratoja.

Helsingin keskusta sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Herttoniemestä. Sinne pääsee kätevästi Itäväylää pitkin. Helsingin keskusta tarjoaa paljon näkemistä ja kokemista koko perheelle. Keskustassa on lukuisia tavarataloja, liikkeitä, baareja, kahviloita, ravintoloita, museoita, hotelleja ja kauneudenhoitopalveluja. Vietä hauska päivä Helsingin huvipuistossa Linnanmäellä. Sauno Hernesaaressa sijaitsevassa merenrantasauna Löylyssä, jossa on myös ravintola. Käy Kauppatorilla meren rannassa ostoksilla ja kahvilla. Sen jälkeen voit mennä nauttimaan Allas Sea Poolin saunasta ja uima-altaista. Tai tutustu keskustan upeaan arkkitehtuuriin, kuten Senaatintoriin ja Tuomiokirkkoon, Kauppatorin kupeessa sijaitsevaan Uspenskin katedraaliin tai Töölön kaupunginosassa olevaan Temppeliaukion kirkkoon.

Europcar on Euroopan johtava autonvuokrausyritys. Lue lisää Europcarista ja vuokraa henkilöauto vierailemalla autonvuokrauksen kotisivullamme. Jos haluat vuokrata pakettiauton, käy pakettiautojen vuokraussivullamme.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

Ma
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
Ti
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
Ke
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
To
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
Pe
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
La
Normaalit aukioloajat
Suljettu
Su
Normaalit aukioloajat
Suljettu

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Muut toimipisteet

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Helsinki Herttoniemi toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Helsinki Herttoniemi toimipisteestä.

Europcar Helsinki Herttoniemi on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Helsinki Herttoniemi toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia