Kuinka monta matkustajaa voin kuljettaa Europcar vuokra-autossani?

Kaikissa Europcarin vuokra-automalleissa on tilaa vähintään neljälle matkustajalle, jopa taloudellisissa mini-malleissa, joita ovat esimerkiksi Fiat 500, Volkswagen Up ja Citroen C1. Muut nelioviset umpiautot ja economy-autot, kuten Opel Corsa, Nissan Micra tai Volkswagen Polo, ovat viisipaikkaisia ajoneuvoja, joissa on riittävästi jalkatilaa kaikille matkustajille.
Aja moottoritietä maan halki tai tutustu maaseutuun isomman perheen tai ystävien kanssa, voit valita automallin, jossa on enemmän tilaa matkustajille ja leveämpi tavaratila.
Mukavista kuusipaikkaisista aina suuriin yhdeksänpaikkaisiin tila-autoihin ulottuva Europcarin vuokra-autokalusto kattaa laajan valikoiman autoja, jotka soveltuvat mille tahansa matkalle, jota suunnittelet.
Löydä haluamasi vuokra-auto valitsemalla tarpeitasi vastaava vaihtoehto tyypin tai merkin mukaan.

Vuokraa seitsenpaikkainen auto Europcarilta

Kun haluat juuri markkinoille tulleen auton, jossa on tilaa kaikkia perhematkoja tai kouluretkiä varten, seitsenpaikkainen vuokra-auto voi olla sopiva vaihtoehto. Jokainen matkustaja tuntee olonsa mukavammaksi, kun tilaa on monipuolisesti ja tavaratilaan mahtuu vähintään kaksi suurta matkalaukkua.
Europcar tarjoaa monia korkealaatuisia seitsenpaikkaisia autovaihtoehtoja: Renault Espace 7, Volkswagen Caddy Maxi tai Volkswagen Touran.

Vuokraa kahdeksanpaikkainen auto Europcarilta

Kun haluat auton, jolla voit turvallisesti kuljettaa monia perheenjäseniä, ystäviä tai urheilutiimin, kahdeksanpaikkaisen auton vuokraaminen on käytännöllinen ja taloudellinen vaihtoehto suuremmille ryhmille.
Europcar tarjoaa useita tila-auto- tai monikäyttöautomalleja, joissa on tilaa kahdeksalle tai useammalle henkilölle. Tarjoamme monia korkealaatuisia kahdeksanpaikkaisia autovaihtoehtoja, joita ovat esimerkiksi Mercedes Classe V ja Peugeot Traveller.

Vuokraa yhdeksänpaikkainen auto Europcarilta

Aina kun kyytiin on mahduttava paljon ihmisiä ja tarvitset myös tavaratilaa, Europcarilta löydät useita yhdeksänpaikkaisia pakettiautomalleja seuraavaa matkaasi varten suuren perheen, ystäväjoukon tai urheilutiimin kanssa. Voit vuokrata yhdeksänpaikkaisen auton ja ajaa sitä tavallisella ajokortillasi.
Valikoima tilavampia yhdeksänpaikkaisia autoja on saatavilla sivustollamme: Opel Vivaro, Volkswagen Caravelle, Toyota Proace Combi, Mercedes Vito ja Ford Transit -minibussit.