Europcarilta vuokrattavissa olevat automerkit.

Autonvuokrauksen eurooppalaisena johtajana Europcar toimii yli 140 eri maassa luotettavan vuokraamoverkoston kautta. Kun vuokraat auton Europcarilta, odotettavissa on äskettäin markkinoille tulleita autoja laajasta valikoimasta huipputason automerkkejä:
  • Autokantamme koostuu useimpien tunnetuimpien eurooppalaisten valmistajien automalleista, jotka ovat sinulle varmasti tuttuja: Peugeot, Renault, Fiat, Volkswagen, Seat, Volvo tai Skoda.
  • Tarjoamme myös muita malleja amerikkalaisilta merkeiltä, joita ovat Ford, Chevrolet, Chrysler ja Cadillac, tai aasialaisilta merkeiltä, kuten Nissanilta.
  • Saatavilla on myös joitakin laadukkaita saksalaisia merkkejä, kuten Mercedes-Benz, BMW ja Audi, sekä brittiläisiä merkkejä, kuten Range Rover tai Jaguar.
Olipa mieltymyksesi mikä tahansa, saat varmasti huippulaatuisen ja luotettavan auton varatessasi sen Europcarilta. Löydä haluamasi vuokra-auto valitsemalla tarpeitasi vastaava vaihtoehto tyypin, koon tai istumapaikkojen määrän mukaan.

Parhaan laadun ajoneuvot

  • Suurin osa ajoneuvoistamme on tunnettujen eurooppalaisten merkkien valmistamia, jotka saatat tuntea: Peugeot, Renault, Fiat, Volkswagen, Seat, Volvo tai Skoda.
  • Tarjoamme amerikkalaisten autonvalmistajien autoja, kuten Ford, Chevrolet, Chrysler, ja Cadillac tai aasialaisia merkkejä kuten Nissan.
  • Meiltä löydät myös laadukkaita saksalaisia merkkejä, kuten Mercedes-Benz, BMW ja Audi. Tarjoamme myös brittiläisiä autoja kuten Range Rover tai Jaguar.
Oli tarpeesi mikä tahansa, Europcarilta löydät luotettavat ja parhaan laadun ajoneuvot vuokrauksesi ajaksi.
Lue lisää

Valitse haluamasi merkki ja automalli Model Choice -palvelun avulla

Model Choice on Europcarin tarjoama palvelu, jonka avulla voit pyytää varattavaksi tiettyä merkkiä ja mallia. Model Choice on saatavilla osallistuvissa toimipisteissä. Pyydä haluamaasi ajoneuvoa varausta tehdessäsi, jotta autosi on juuri sellainen kuin toivoitkin!
Lue lisää