Europcar Mobility Group on käynnistänyt "Together" -ohjelman COVID-19 -kriisissä helpottamaan kriittisten alojen työntekijöiden turvallista liikkumista ja välttämättömien tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) kuljetusta:

• Voit valita esimerkiksi kahdesta eri All Inclusive OneWay -tarjouksistamme. Saat matkustaa turvallisesti ja huolettomasti omia reittejäsi. Tutustu tarjouksiin täältä.

 

Varaukset ja lisätiedot palveluistamme varauskeskuksestamme.

 

Moving safely with flexibility

Näissä poikkeusolosuhteissa Europcarilla etusijalla ovat edelleen joustavuus ja turvallisuus.
 
Verkostomme on käytettävissäsi
Päättäessämme toimipisteiden aukiolosta ihmisten hyvinvointi on etusijalla. Tästä huolehdimme autonvuokrausalan johtavana toimijana Euroopassa. Palvelemme mm. lentokentillä, rautatieasemilla, kaupunkien keskustoissa ja esikaupungeissa (Hyötyajoneuvokeskukset). Avoinna olevat toimipisteemme löydät täältä.
 
Autamme

• Ajoneuvojen noutopalvelu on saatavilla tietyillä toimipisteillä ja alueilla niille asiakkaille jotka eivät voi palauttaa vuokrattua ajoneuvoa.

• Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiimme, joissa on monenlaisia vaihtoehtoja sinulle matkustaa turvallisesti. Katso täältä

 
 
Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!
Olemme järjestelmällisesti tehostaneet ajoneuvojen puhdistamista jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygienian. Lisäksi toimipisteidemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen. Desinfioimme myös autonavaimen ennen sen luovuttamista asiakkaalle. Katso video täältä.
 
Jatkamme tiukennettuja käytäntöjä koko konsernissa toistaiseksi. Lisätietoja koronavirus-tiedotteessamme.

 

Yhteystiedot ja varaukset

Lisätietoja tarjoamistamme palveluista ja tuotteista Suomessa saat varauskeskuksestamme:
 
0200 12 154 tai sähköpostitse varaukset@europcar.fi

 

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää