Vuokraa premium-auto

Varaa premium-auto Europcarilta

Välillä matka on tärkeämpi, kuin itse päämäärä. Joten minne ikinä oletkaan menossa, tee matkastasi ikimuistoinen ja hemmottele itseäsi premium-autolla. Kuvittele itsesi tien päällä ajaessasi BMW-maastoautoa tai ajamassa Mercedeksen sporttista avoautoa tai kenties hienostunutta Jaguar Coupea?
Europcarilla voit valita unelmiesi premium-auton laajasta valikoimasta maailman arvostetuimmilta autonvalmistajilta.
Huom! Selection-valikoimasta voit valita tietyn premium-auton, ja on saatavilla vain tietyissä maissa ja toimipisteissä.

LIIKU TYYLILLÄ

Autotyypin mukaan!

Tutustu erityyppisiin autoihimme!
Lue lisää

Miksi valita Europcarin Selection?

Valitse Selection tärkeisiin yritystapaamisiin - Jaguarin eleganssia ja brittiläisyyttä, Mercedeksen mekaniikkaa ja laatua tai Range Roverin tehokasta suorituskykyä.
Koe vapauden tunne ikonisella Porschella, upealla Audilla tai hauskalla Mini Cooperilla! Haluatko tuntea olosi vapaaksi, turvalliseksi, rakastuneeksi tai voimakkaaksi, meiltä löydät premium-autot, joka vastaavat sinun toiveitasi, visioitasi ja matkaasi. Jokaista elämän erityistilaisuutta varten, Europcar tietää, kuinka kuljettaa sinut perille.
Europcar Selection -asiakkaana saat Priority-palvelun toimipisteessä. Kun autosi on valmis luovutettavaksi, kokenut henkilökuntamme käyttää tarvittavan ajan varmistaaksemme, että saat kaiken tiedon auton ominaisuuksia — Kyllä, haluamme että voit saavuttaa valitsemasi premium-auton täyden potentiaalin ja pääset matkallesi alta aikayksikön!
Suunnittelet sitten työmatkaa tai etsit vain ajoneuvoa seuraavalle viikonloppumatkalle — tarjoamme premium-autoja monissa Europcar-toimipisteissä Euroopassa ja Australiassa.

Premium-kokemus

Kun valitset Europcar Selection -vuokrauksen, saat kokonaisvaltaisen premium-kokemuksen! Kyse ei ole vain ensiluokkaisen ajoneuvon vuokraamisesta kokoukseen, idylliselle perhelomalle tai uskomattomalle matkalle, mutta myös ensiluokkaista palvelua matkan alusta loppuun saakka.

Laaja valikoima arvostettuja automalleja

Europcar tarjoaa sinulle laajan valikoiman arvostettuja automalleja, jotka ovat valmistaneet legendaariset valmistajat. Olipa kyseessä S-Line Audi, AMG Mercedes tai M-Sport BMW, valitse premium-auto, joka parhaiten sopii sinun tarpeisiin.

Valitse autosi

Kun teet varausta, muista pyytää haluamasi ajoneuvo. Näin kaikki menee suunnitelman mukaan! Europcar tarjoaa sinulle 65 vuoden kokemuksen laadukkaasta autonvuokrauksesta — historia intohimosta unohtumattomiin matkoihin! Missä vain Eurooppaa olet tai minne vain haluat mennä, Europcar vie sinut sinne tyylillä!
Huom! Selection-valikoimasta voit valita tietyn premium-auton, ja on saatavilla vain tietyissä maissa ja toimipisteissä.