Volkswagen-konsernin turvallisuustiedote Volkswagen Polon, Seat Ibizan ja Seat Aronan takapenkin turvavyöongelmasta.

 

Hyvä asiakas,

Volkswagen-konserni on ilmoittanut meille takaistuimien mahdollisista turvavyöongelmista uusissa Volkswagen Polo, Seat Arona ja Seat Ibiza automalleissa (uudet mallit vuodelta 2018). Turvallisuussyistä Volkswagen-konserni on pyytänyt asiakkaitaan ja vuokra-autoyrityksiä olla käyttättä näiden mallien takaosan keskimmäistä istuinta.

Asiakkaiden turvallisuus on Europcarin palvelukokemuksen ytimessä ja ryhdyimme välittömästi toimiin. Näiden kolmen automallin vuokraaminen lopetettiin sen ajaksi, että voimme varmistaa asiakkaidemme turvallisen matkustamisen. Tutkimusten ja testien jälkeen olemme ottaneet käyttöön ennaltaehkäisy- ja merkintäratkaisuja mainituissa automalleissa.

Jos vuokraat jonkin näistä automalleista, pyydämme sinua seuraamaan näitä ohjeita:

Älä käytä Volkswagen Polon, Seat Aronan ja Seat Ibizan keskimmäistä takaistuinta.

Asiakkaat, joiden matkustajamäärä on 4 (tai alle 4): Palaa lähimpään Europcar autovuokraamoon saadaksesi yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja päivitetyt ennaltaehkäisy- ja merkintäratkaisut, jotka estävät sinua käyttämästä keskimmäisen takaistuimen turvavyötä.

Asiakkaat, joilla on 5 matkustajaa tai asiakkaat, jotka haluavat käyttää keskimmäista takaistuinta mistä tahansa syystä: Palaa lähimpään Europcar autovuokraamoon, jotta voimme tarjota sinulle vaihtoehtoisen 5-paikkaisen auton vuokra-ajaksi. Pyydämme teitä palauttamaan auton maksimissaan neljällä matkustajalla käyttämättä keskimmäistä takaistuinta.

Jos aiot vuokrata yhden näistä autonmalleista, huomaa, että ne ovat luokiteltu uudelleen viidestä istuimesta neljään istuimeen, jotta ajoneuvo olisi yhteensopiva valmistajan käyttöehtojen mukaisesti.

Näiden ajoneuvojen keskimmäisiin takaistuimiin on asennettu ennaltaehkäisy- ja merkintäratkaisuja, jotka estävät niiden käytön.

Toimipisteemme on ohjeistettu antamaan ajantasaista tietoa asiakkaillemme. 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä:  

www.europcar.fi/otayhteytta

 

Vilpittömät pahoittelumme aiheuteneesta haitasta.

Europcar Suomi

 

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää