Europcar on nyt myös mäkimaajoukkueen kumppani

hp_685x150px_hiihtoliitto1.jpg

Pohjoismaisten lajien kumppanivetovoima kasvussa


Europcar ja Veikkaus laajentavat yhteistyötään useampiin lajeihin.

Pohjoismaisten lajien pitkäaikaiset kumppanit jatkavat ja laajentavat yhteistyötään maajoukkueiden kanssa matkalla kohti Lahden 2017 MM-kilpailuja. Yhdistetyn kanssa yhteistyötä jo useita vuosia tehnyt Europcar on nyt myös mäkihyppymaajoukkueen kumppani. Kumppanuus on kaksivuotinen ja jatkuu Lahden kotikisojen yli. Laajempi lumilajikumppanuus ja lajien samantyyppiset tarpeet houkuttelivat Europcaria solmimaan kumppanuuden myös mäkihyppymaajoukkueen kanssa.Veikkaus laajentaa kumppanuuttaan maastohiihtoon

Veikkauksen pitkä kumppanuus mäkihyppymaajoukkueen kanssa laajenee kaksivuotiseksi sopimukseksi nyt myös maastohiihtomaajoukkueelle. Maastohiihdon kiinnostus kumppanien näkökulmasta ei koske ainoastaan huippu-urheilua, vaan myös kuntoliikkujaa. Hiihto liikuttaa laajasti suomalaisia. Veikkauksen pelien tuotoilla rakennetaan ja ylläpidetään liikuntapaikkoja ympäri maan ja lumilajien avulla jalkautuva edunsaajaviesti on yksi kumppanuuden selkeä tavoite. “Veikkaus haluaa olla mukana urheilussa, joka kiinnostaa sen asiakkaita. Hiihdolla on erityinen asema suomalaisten sydämissä niin kilpaurheiluna kuin harrastusmuotonakin”, sanoo yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola.

Suomen 100-vuotisjuhlat ja Lahden MM-kilpailut saivat myös Veikkauksen solmimaan kaksivuotisen sopimuksen joukkueiden kanssa. Yleisesti kotikisojen läheisyys on nostanut pohjoismaisten lajien vetovoimaa ja kumppanikiinnostusta.


”Niin Europcar kuin Veikkauskin tuovat totta kai merkittävän taloudellisen tuen joukkueiden toimintaan. Mutta, kotikisojen kautta aukeaa myös aivan uudenlaisia mahdollisuuksia yhteistyön hyödyntämiselle”, toteaa Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala.
Monipuolinen kumppanuuksien hyödyntäminen toiminnallisesti ja markkinointiviestinnällisesti on myös Hiihtoliiton ja maajoukkueiden etu.


”Matkalla kohti kotikisoja tarvitsemme logistiikkakumppania, kuten Europcar meille on. Veikkauksen tuotoilla taas rakennetaan ja pidetään yllä liikuntapaikkoja ja urheiluareenoja, jotka ovat lajiemme elinehto. Haluamme olla mukana viemässä hyvää viestiä eteenpäin”, kiteyttää Kulmala.
 

 

Lisätietoja:
Europcar, toimitusjohtaja Jussi Holopainen, puh. 0400 690 136
Veikkaus, yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola, puh. 040 511 0251
Suomen Hiihtoliitto, kaupallinen johtaja Jari Töykkä, puh. 040 553 3996, jari.toykka(at)hiihtoliitto.fi

 

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää