image-from-the-document-manager

Suomen jalkapallomaajoukkueen pelipaita arvonta.

Arvonnan ehdot:

 

 

 

1. Arvonnan järjestäjä

Europcar Suomi / Interrent Oy

Perintötie 8
01510 Vantaa

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla lueteltuja poikkeuksia. Arvontaan ei saa osallistua järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Järjestäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset arvontaan, jotka ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

 

Arvontaan osallistumisen edelletyksenä on yhteystietojen täyttäminen yhteystietolomakkeella. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

 

3. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 16.-22.12.2020 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei huomioida arvonnassa.

 

4. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua internetissä osoitteessa https://mailchi.mp/kausiauto.fi/huuhkaja-pelipaita täyttämällä yhteystiedot.

 

5. Palkinto

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi Joona Toivion Suomen jalkapallomaajoukkueen pelipaidan nimikirjoituksella.

Palkintoa ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Palkinto luovutetaan voittajalle erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorittamisen jälkeen. Postitse toimitettava palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

 

6. Arvonta

Arvonta suoritetaan 23.12.2020.

Interrent Oy järjestää arvonnan, arpoo voittajan, ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sekä postittaa palkinnon. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla, Interrent Oy arpoo uuden voittajan.

 

7. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvien henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

 

8. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Arvontaa koskeva tietosuojaseloste löytyy täältäHenkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Kilpailun yhteydessä kerettyjä henkilötietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa.

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää