Hiihtoliitto

 

Yhdistetty - Europcar 10v..jpg


 

Kymmenen vuotta kumppanina - Europcar jatkaa yhdistetyssä ja mäkihypyssä pitkällä sopimuksella

 

Suomen johtava autovuokraamoketju Europcar ja Hiihtoliitto ovat solmineet jatkosopimuksen yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueiden kumppanuudesta. Yhteistyö on 2+2-vuotinen ja jatkaa Europcarin pitkäikäistä yhteistyötä pohjoismaisissa lajeissa.

 

Yhdistetyn maajoukkueen ja Europcarin yhteistyö alkoi kaudella 2006-2007 ja saavutti kymmenen vuoden iän tänä keväänä. Pitkän menestysjakson jälkeen yhdistetyn joukkue on rakentanut kärsivällisesti ja kovalla ammattitaidolla uutta menestyspohjaa. Pitkäjänteisessä työssä Europcarin kumppanuus on ollut suomalaiselle yhdistetylle erittäin tärkeä.

 

Vuodesta 2012 yhdistetyn maajoukkuetta luotsannut päävalmentaja Petter Kukkonen jakaa ajatukset Europcarin pitkäjänteisestä kumppanistrategiasta myös oman joukkueensa toiminnassa.

 

”Menestystä ei rakenneta päivässä. Europcar on luottanut meihin kumppanina ja antanut aikaa rakentaa kestävän pohjan yhdistetylle. Kumppanuudesta on rakentunut meille myös hyvin henkilökohtainen, ja urheilijat tunnistavat Europcarin merkityksen niin talouden kuin monen käytännön asian järjestymisen näkökulmasta”, sanoo Kukkonen, joka myöntää suomalaisten tunnistettavan jo maailmalla Europcarin vihreydestä.

 

Hiihtoliitossa Europcarin sopimus, ja jo aiemmin julkaistu St1:n kumppanuus, ovat hienoja esimerkkejä pitkästä sitoutumisesta yhteistyöhön ja sen kehittämiseen. Pitkäjänteisyyden ansiosta yrityskumppanuuksien on mahdollista kehittyä monimuotoisiksi, joissa myös hyödyntämisen arvo kasvaa molemminpuolisesti.

 

”Kumppanuuden kehittymiselle pitkäjänteisyys on äärimmäisen tärkeää. Arvostamme sitoutumista ja yhteistyöhenkeä, jota Europcar edustaa. Europcar on ollut ja on edelleen mukana joukkueidemme matkalla eri tilanteissa”, toteaa Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä.

 

Niin Europcar kuin Hiihtoliittokin ovat tyytyväisiä joustavaan ja hyvin tiiviiseen kumppanuuteen.

 

”Haluamme olla kumppanina lähellä Suomen joukkueita ja pitkään jatkunut yhteistyö on mahdollistanut tämän. Yhteistyömme maajoukkueiden liikuttajana näkyy myös Suomen rajojen ulkopuolella ja uskomme yhteistyömme hyödyttävän koko Europcaria niin Keski-Euroopassa kuin muuallakin maailmalla”, kertoo Europcarin toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

 

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1967. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla, ja palveluksessamme on 180 autonvuokrauksen ammattilaista. Olemme Suomen ainoa autovuokraamo, jolla on ISO:14001 Ympäristösertifikaatti sekä ISO:9001 Laatusertifikaatti. Nämä sertifikaatit ovat todiste vastuullisesta tavastamme toimia sekä asiakkaiden että ympäristömme hyväksi.

 

______________________________________________________________________________________________________

Europcar on ollut yhdistetyn maajoukkueen mukana jo usean vuoden. Nyt myös mäkimiehet pääsevät perille kisakohteisiin sujuvasti Europcarin turvallisilla vuokra-autoilla. Huollon onnistumisen takaa Europcarin laaja paketti- ja kuorma-automallisto. Tsemppiä talven kisoihin!

 

Hiihtoliiton kaikki jäsenseurat ovat oikeutettuja käyttämään Hiihtoliiton neuvottelemia erikoishintoja leiri- ja kilpailumatkoilla Suomessa.

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää