Europcar Vans

Pakettiauton vuokraus Helsingissä

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Helsinki

Pakettiauton vuokrauspisteet Helsingissä

Vuokraa pakettiauto Europcarilta Helsingissä

Huutosi voitti nettihuutokaupassa. Onnittelut uudesta rumpusarjasta! Mutta miten aiot saada sen kotiin asti? Ratkaisun tarjoavat vuokrapakettiautomme. Vuokraa pakettiauto joltakin Helsingin pakettiautojen vuokrauspisteistämme, niin saat rumpusi kotiin ja naapurisi hulluksi hetkessä!

Meillä on Helsingissä kolme vuokraustoimipistettä, jotta pystyt vuokraamaan pakettiauton mahdollisimman mukavasti valitsemalla niistä lähimmän. Toimipisteemme Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsee terminaalien välissä ja vain puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta. Jos kaupungin keskusta on sinulle parempi vaihtoehto, meillä on toimipiste myös aivan keskustan pohjoispuolella, lähellä E12-moottoritietä. Helsingin Herttoniemen toimipisteemme sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Laaja pakettiautovalikoimamme tarjoaa sopivan ratkaisun kaikenlaisten kuormien kuljettamiseen, olipa sitten kyse jääkaapista, vaatekaapista tai koko talon irtaimistosta. Matkaa helpottaa sekin, että voit halutessasi palauttaa pakettiauton määränpääsi lähellä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Joustavat lyhyt- ja pitkäkestoiset vuokrausvaihtoehtomme, edullinen hinnoittelumme sekä suuri ajoneuvovalikoimamme takaavat, että saat hyvän ja sopivan tarjouksen.

Muutto Helsingissä

Onko aika muuttaa suurempaan asuntoon? Vai autatko vanhempiasi muuttamaan käytännölliseen, pienempään asuntoon? Pakettiauton vuokraaminen on muuton syystä riippumatta helppo ja edullinen ratkaisu tavaroiden kuljettamiseen

Anna siis Europcar Helsingin helpottaa matkaasi, olitpa sitten muuttamassa Helsingistä Inariin tai ihan lähelle.

Pienten, keskikoisten ja suurten pakettiautojen vuokraus

Pakettiauto-, kuorma-auto- ja avopakettiautovalikoimamme tarjoaa sopivan vaihtoehdon melkeinpä kaikille kuormille mummon uudesta pesukoneesta kokonaisen talon kaluston siirtoon.

Pienet tavarat kulkevat kätevästi Volkswagen Caddylla, jolla pujottelet helposti Helsingin kaduilla. Volkswagen Transporteriin taas mahtuu helposti suurempikin kuorma!

Valitse vain itsellesi sopivin vaihtoehto. Enää ei löydy tekosyytä lykätä hommia!

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Helsinki

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Helsinki toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Helsinki toimipisteestä.

Europcar Helsinki on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Helsinki toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.