*Tarjous saatavilla uusille ja olemassa oleville asiakkaille. Varaa hinnallasi, niin saat jopa 20% alennusta paketti- ja kuorma-auto vuokrauksesta seuraavista maista: ES, BE, DE, AU, FR, IT, PT, FI, NO, AT, AU. Tarjous ei ole voimassa yrityksille, jotka sijaitsevat CH, SE, NZ ja AT. Tarjous voimassa varaukselle ja noudolle 20.1 - 19.2. Varaus on tehtävä vähintään 1 päivä ennen noutoa. Jotakin rajoituksia sovelletaan: tarjous ei ole noudettavissa Saksasta 28.1-31.1. Tarjous saatavilla vain tietyillä asemilla Portugalissa: Braga,  Coimbra, Evora, Faro Montenegro, Lisbon Downtown Marvila Olivais, Porto Maia, Leiria, Santarem, Vila Real, Viseu. 15% alennus Itävallassa lukuun ottamatta lähtöjä perjantaina ja lauantaina ajoneuvojen koko luokille TMEL. Tarjous on saatavana yksinomaan Ranskan yritys toimipisteillä.

Varaa nyt yrityskoodillasi ja saat jopa 20% alennusta!*

Liity nyt yritysasiakkaaksi tai käytä yrityskoodiasi ja saat jopa 20% alennusta paketti- ja kuorma-autoista.*

check

 Vaivaton varaus johtaa säästöihin

check

 Kansainvälinen tarjous

check

 Erikoistarjous: Varaa ja nouda autosi 20.1-19.2.2021 mennessä (varaus vähintään yksi päivä ennen noutoa).

Varaa nyt yrityskoodillasi ja säästät rahaa.

Need to rent a vehicle?

Ei hyväksytty varaus

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)